Seminarer

Hvad vil det sige at ”lede opad”? Kan du det?

Succesfulde ledere skal i dag kunne mestre kunsten at lede opad i deres organisation. Det gælder alle niveauer. Lederens evne til at skabe resultater hænger tæt sammen med hans eller hendes evne til at kommunikere og påvirke opad. Det er den evne, der skaffer dig ressourcer, opbakning, anerkendelse og frihed til selv at lede.

På dette eftermiddagsseminar får du indsigt i den svære disciplin at lede opad. For der er nogle store faldgruber du skal være opmærksom på at undgå, og nogle ting du skal lære, før du mestrer disciplinen.

Annette Klausen Bengtsson inspirerer derfor ved dette seminar, og deler mange års erfaring med at uddanne ledere i at lede opad.

Annette Klausen Bengtsson har bl.a. skrevet bogen ”At lede opad med succes – Få succes med din chef”.

Klik her for at downloade en printvenlig version af invitationen

Deltagelse i seminaret er gratis, men har du tilmeldt dig og bliver forhindret i at deltage, vil vi gerne have besked på mh@rigetnet.dk. Ved manglende besked om udeblivelse faktureres kr. 300 for Rigéts omkostninger af forplejning på dagen. 

 

Om Annette Klausen Bengtsson:

Annette stiftede i 2009 Klausen & Bengtsson under navnet Mindfocus. Annette kender,  gennem sine mange år som mellemleder, rollen og dens udfordringer helt til bunds. 
Annette er uddannet indenfor spedition og logistik, og har været logistikchef, med ansvaret for både funktionærer og timelønnede medarbejdere. Hun har en særlig evne til at gennemskue processer og skabe simple løsninger på komplicerede udfordringer. 

Hun har efterfølgende uddannet sig til NLP Master Practitioner, og NLP Master Trained Coach, og taget et hav af kurser indenfor forskellige psykologiske retninger, som har sat hende i stand til hurtigt at gennemskue hvilke mentale processer der spænder ben, og hvad der skal til for at komme forbi forhindringerne. Selvom Annette er uddannet coach, og også arbejder med værktøjerne, bruger hun i højere grad vejledning og rådgivning, end decideret coaching, da hun fokuserer på stærke resultater for mellemlederen. De bringes ikke altid frem ved hjælp af rendyrket coaching. Annette bringer også meget gerne sig selv, og sine egne erfaringer, i spil for at skabe gode løsninger. 

Logo Kogb 2

 

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes seminaret d. 29. oktober:


Mie Hørlykke

Office Manager

Mie Hørlykke

Mobiltlf: 
22 43 33 57
E-mail: 
mh@rigetnet.dk
Læs mere om Mie