Seminarer

1. april 2019:

Præsentation af findings fra Rigét Advisory Board - "Hvem er fremtidens leder?"

Hvem er fremtidens leder egentlig? Det er et interessant spørgsmål for alle ledere. Og Rigét oplever at emnet virkelig fylder meget hos ledere. For at undersøge dette skaber Rigét et Advisory Board, som gennem en møderække i nov. 2018 – jan. 2019 skal arbejde hen imod at afdække de forventninger, der er til fremtidens ledere.

Rigét Advisory Board består af 16 særligt udvalgte eksperter i ledelse, som debatterer spørgsmål som: Hvad skal der til for at sikre en succesfuld karriere som leder i fremtiden? Hvilke kompetencer vil gøre en forskel for lederen af fremtidens teams? Og hvordan vil ændringer i det omkring liggende samfund påvirke fremtidens ledelses gerning?

MØD EKSPERTERNE I RIGÉT ADVISORY BOARD HER.

Undersøgelse og rapport på vej

Rigét Advisory Boards konklusioner afsløres i rapporten ”Forventninger til fremtidens leder”. Rapporten giver et interessant indblik i ledelseseksperternes syn på, hvilke ledere der er behov for i fremtiden. Rapporten indeholder også en spændende undersøgelse blandt alle ledere, som er medlem af et Rigét Netværk. Alle disse ledere er i en spørgeskemaundersøgelse også blevet spurgt om, hvem fremtidens leder er, og rapporten bliver derfor en spændende konklusion af anbefalinger fra de 16 ledelseseksperter i Rigét Advisory Board og anbefalinger fra de mange ledere, som har deltaget i spørgeskemaundersøgelsen.

Få som de allerførste et interessant indblik i ledelseseksperternes syn på, hvilke ledere der er behov for i fremtiden, og hvilke ledertyper der langsomt vil uddø. Udover afsløringen af rapporten, byder eftermiddagen desuden på en spændende ekspert paneldiskussion om rapportens konklusioner.

 

 

 

 

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes seminaret d. 1. april 2019:


Mie Hørlykke

Office Manager

Mie Hørlykke

Mobiltlf: 
22 43 33 57
E-mail: 
mh@rigetnet.dk
Læs mere om Mie