Seminarer

EFFEKTIV TEAM EKSEKVERING - tag din leder og kolleger med til en spændende dag!

I samarbejde med PeopleTestSystems afholder Rigét seminar på tværs af alle netværksgrupper:

Mandag d. 24. september kl. 13.00 - 16.00
hos Rigét, Lyngsø Allé 3, 2970 Hørsholm. 

På dette seminar sætter vi fokus på effektiv team eksekvering.

Hvad forstås ved effektiv eksekvering og hvordan kommer det til udtryk?  Bliv skarp på, hvordan du skaber de bedste forudsætninger for et godt resultat, der matcher netop din effektive eksekveringsstrategi.

Invitér gerne dit team med og afsæt nogle timer til at sætte fokus på netop denne del af jeres arbejde. Med udgangspunkt i disse betragtninger vil PeopleTestSystems afdække teamroller og zoome ind på rollerne i forhold til eksekvering.

På dagen vil du blive præsenteret for seks teamroller med hver deres unikke bidrag til opgaveløsning, og du vil få større indsigt i hvordan PeopleTestSystems arbejder med teamroller som en naturlig del af god ledelse.

Alle tilmeldte vil få mulighed for at tage en test inden seminaret og få en rapport på dagen. På den måde vil de af jer, der vil bruge det efterfølgende, være udstyret med materiale til at arbejde videre derhjemme.

Såfremt du ønsker at tage testen til brug på seminaret, bedes du - så snart du har tilmeldt dig via formularen til højre - sende en mail til: tul@peopletestsystems.com med besked om at du gerne vil bede om at få tilsendt et testlink. 

Klik her for at downloade en printvenlig version af invitationen

Deltagelse i seminaret er gratis, men har du tilmeldt dig og bliver forhindret i at deltage, vil vi gerne have besked på mh@rigetnet.dk. Ved manglende besked om udeblivelse faktureres kr. 300 for Rigéts omkostninger af forplejning på dagen. 

PTS Logo

Læs mere om PeopleTestSystems her.

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes seminaret d. 24. september: