Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Positiv Psykologi v. Rene Oehlenschlæger

6 maj kl.13:00 - 16:00

Vi er glade for at ekspert i positiv psykologi; Rene Oehlenschlæger har takket ja til at komme på dette Brain Boost og gøre os klogere.

René Oehlenschlæger hjælper virksomheder og organisationer med at opnå de gavnlige effekter af positiv psykologi. Det gør han gennem sine foredrag, ledelsesrådgivning og længere forløb for udvalgte kunder.

René Oehlenschlæger er, som den første dansker, uddannet i positiv psykologi i USA ved Tal Ben-Shahar, der er et fyrtårn inden for positiv psykologi. Gennem sine foredrag, rådgivning og forløb videreformidler René sin viden, så ledere, medarbejdere, organisationer og dig som person kan blive inspireret og opnå optimal forståelse og udbytte.

René har over 17 års erfaring som organisk kemiker, ansat og leder. Han formår derfor at bidrage med både viden og konkrete tiltag, der giver mening for jer som virksomhed – han har stået i jeres sko og træder nu ud af dem, så I kan se jeres arbejdsmiljø fra en ny vinkel. Hans mantra er, at vi i stedet for kun at fokusere på det, der ikke fungerer, skal fokusere på det, der faktisk fungerer, da både hans egen erfaring og solid forskning netop bakker denne indstilling op.

Tilmeld dig i nedenstående:

 

Tilmelding

Tilmeldingsfrist er overskredet!!!

 

Læs mere om vores persondatapolitik her:

Persondatapolitik – Rigét (rigetnet.dk)

Detaljer

Dato:
6 maj
Tidspunkt:
13:00 - 16:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Rigét Netværk
E-mail
info@rigetnet.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Kokkedal Slot
Kokkedal Allé 6
Hørsholm, 2970
+ Google Maps