Effektiv teameksekvering

Om os

Værdiskabende netværk

Det faglige og det menneskelige tæller lige meget

 

Vi tror på, at relationer er en værdi, der kan flytte selv de tungeste togstammer over på nye spor. Hvis du vil fortælle andre ledere om dine udfordringer og erfaringer, så er Rigéts ledernetværk et sted, hvor du kan forvente et konstruktivt modspil.

 

Vi bruger proceskonsulenter til at facilitere gruppemøderne. Sådan gøder vi jorden for, at hvert medlem oplever netværket som en vigtig værdi i tilværelsen.

 

Vores forretningsmodel er baseret på, at vi tror på, at du kan gøre det endnu bedre som leder. Netværk er mennesker, der bakker op om, at hvert et medlem faktisk gør det. Rigéts rolle er at facilitere møderne, dels for at sikre kvaliteten, dels for at sikre at medlemmerne føler, at de udvikler sig som forventet.

 

Måske handler det om at blive bedre til at prøve nye metoder af? Eller gribe teamsamarbejdet anderledes an? Uanset hvad, så tror vi ikke på den neutrale mødelederrolle.

 

Rigét har faciliteret netværk siden 1983, og i dag har vi omkring 45 netværk for ledere. Vi faciliterer netværk ud fra grundprincipperne om, at:

 

  • Hvert medlem skal opleve værdien af netværket både fagligt og personligt
  • Vi sætter faglighed og viden højt
  • Forståelse og engagement i det forretningsmæssige og organisatoriske er grundlaget for at drive ledernetværk

Vil du vide mere om Rigét Netværk, så kontakt os her