Christian Ørsted
Det nye normal? Ledelse i en Corona tid - webinar med Christian Ørsted
Klik her og se optagelsen

Vi løber hurtigt som aldrig før. Tempoet i forandringer har aldrig været højere. Men har vi ikke sagt det i mange år? Lederens konstante forandringer er vel ikke kommet med Corona krisen? Foran­dringer har aldrig været mere uforudsigelige, og arbejdslivet aldrig så komplekst og usikkert som netop lige nu.

 

Så hvad nu hvis det vi har lært om forandringer og forandringsle­delse de seneste årtier, netop er årsagen til at forandringer møder modstand, slår fejl og skaber dårligere resultater? Så bliver vi hurtigt nød til at blive bedre til at håndtere forandringer. For forandringer må ikke gøres til noget der er svært. Til noget der alligevel ikke nytter noget eller bare er noget der skal overstås, som en undtagelse pga. Corona krisen. For foran­dringer er ikke en undtagelse mere. Det er hverdag nu. Og en betingelse for at kunne være en succesfuld leder i fremtiden.

 

På dette webinar får du:

  • Et kritisk indblik i bagsiden ved mo­derne ledelse.
  • En spændende snak om ufor­udsigeligheden og forandringerne, som påvirker alle ledere nu.
  • Nye perspektiver på at løse fremtidens store leder udfordringer.
  • Udfordringer af den kendte forfatter og ledelsesrådgiver Christian Ørsted.

 

Få inspiration af Christian Ørsted
Christian Ørsted er cand.merc., ledelsesrådgiver og forfatter. Christian holder foredrag og workshops om ledelse, samarbejde og bæredygtige forandringer, og fungerer som rådgiver for ledelsen i en række store virksomheder. Forfatter til flere kendte ledelsesbøger – Senest bestselleren ”Livsfarlig ledelse” og den nye ”Fatale forandringer”.

Få et gratis kapitel af Christian Ørsteds bog: ``Fatale forandringer``
Klik her

Rigét Webinarer

Med vores webinarer kan du nemt få mere at vide om aktuelle emner, uden du behæver være tilstede fysisk. Et webinar er en præsentation af ca 30 minutters varighed, der holdes live online, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Når du har logget på, kan du læne dig tilbage og lytte til vores eksperter, samtidig med at du ser præsentationen på din computer, tablet eller mobil.

 

Rigét Brain Boosts

Rigét afholder 4 gange årligt et fagligt seminar på tværs af alle vores netværksgrupper – vi kalder dem for Rigét Brain Boosts. Disse seminarer giver dig en unik mulighed for at udvide dit netværk på tværs af brancher og funktioner. Vores evalueringer af disse seminarer fortæller, at de 3 timer, deltagerne hiver ud af hverdagen og bruger på at hente ny inspiration og møde nye mennesker, er godt givet ud!

 

Få invitationer på mail

Hvis du gerne vil have invitationer til vores webinarer og Rigét Brain Boosts  på mail, kan du tilmelde dig invitationslisten. Bemærk, at hvis du tilmelder dig ovenstående webinar eller ét af vores Brain Boosts, kommer du automatisk på invitationslisten til fremtidige arrangementer.

null

Næste Rigét Brain Boost finder sted d. 23. november i Hørsholm

Læs mere og tilmeld dig gratis her!