Virtuelle møder som supplement

Hos Rigét har vi i denne lock down periode haft mere travlt end nogensinde. I begyndelsen af marts var vi nervøse for, om vi kunne fortsætte med at levere værdibaserede og meningsfyldte netværksmøder. Det kan vi godt.

Det har vist sig, at der er endnu mere behov for videndeling i en uforudsigelig verden, og netop nu hjælper vi mange med at få løst dilemmaer hurtigt, effektivt i høj kvalitet. Vi regner bestemt med, at uforudsigeligheden er kommet for at blive.

Vi har, som mange andre, også udviklet nye værktøjer. Nu er det muligt at mødes langt mere agilt, fokuseret og spontant end tidligere. Som facilitatorer, er vi ved at vænne os til at skabe energi via et helt andet medie.

Fremover er virtuelle møder en del af den samlede ’netværkspakke’, som vi leverer. Dels virtuelle møder med rapportering og situationsmeldinger som omdrejningspunkt. Og dels virtuelle møder som er mere målrettet mod specifikke temaer og dilemmaer. Vi supplerer med de virtuelle møder mellem de fysiske møder. Frekvensen på disse virtuelle møder er som udgangspunkt ikke fast. Vi vælger at lade dem være 100% drevet af behovet fra det enkelte medlem og den enkelte netværksgruppe. Disse virtuelle møder er selvfølgelig ikke en service, vores medlemmer skal betale ekstra for. Det er en udvidelse af deres eksisterende medlemskaber hos Rigét.

Vi tilbyder herudover stadig også 1:1 mentoring og karriereplanlægning både ved fysiske og virtuelle møder, ligeledes som en del af medlemskabet.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.