Videndeling, sparring & benchmarking udleves i en kombination af det fysiske og det virtuelle møderum

Hos Rigét har vi siden 11 marts – afholdt vores netværksmøder virtuelt.

Medlemmerne udtrykker stor tilfredshed med, at Rigét har gjort det muligt at skabe virtuelle vidensdelingsrum, når der er allermest behov for det.

De stærke, personlige relationer og den høje grad af fortrolighed, som danner grundlag for alle Rigéts netværksgrupper, er i den grad blevet bekræftet og forstærket på disse virtuelle netværksmøder.

Aktuelle og akutte udfordringer er blevet vendt i grupperne. Og for medlemmerne har netværksmøderne været et tiltrængt pusterum fra en virkelighed, der er i konstant forandring.

De virtuelle netværksmøder har en varighed på ca 1,5 time, men finder til gengæld sted hyppigere – efter behov, som har vist sig at være mindst én gang om måneden.

De virtuelle møder har mange fordele. De har vist sig særdeles effektive med et minimum af spildtid, ingen rejsetid og med en dygtig, velforberedt facilitator, sikres et stort udbytte.

Den dygtige facilitator skaber relationer, tillid og energi i det virtuelle møde.

Virtuelle videndelingsrum er en fast del af medlemmernes ’værktøjer’ hos Rigét. De fysiske møder suppleres med det antal virtuelle møder, som der er behov for i den enkelte netværksgruppe.  De virtuelle møders formål er at skabe mulighed for akut sparring samt temabaserede workshops og webinarer.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.