Store nyheder: Rigét går i gang med et nyt kapitel!

Vi har spændende nyheder at dele med jer. Fra den 1. februar 2024 er Rigét officielt blevet erhvervet af en gruppe meget erfarne personer med relation og mangeårig erfaring fra branchen og erhvervslivet!

Vi er glade for at annoncere, at vores rejse indenfor netværksbranchen tager et spændende skridt fremad. Det er med stolthed og entusiasme at vi ser frem til dette nye kapitel, hvor Rigét får tilført frisk energi og nye innovative ideer til vores veletablerede virksomhed.

Som ny direktør for Rigét tiltræder Mads Skovsgaard, der har en lang erfaring fra ledende C-level positioner i erhvervslivet – herunder som Adm. direktør i den finansielle sektor i Danmark og UK, Salgsdirektør i Europa, Adm. direktør fra software industrien i Norden samt senest som General Manager fra Automation og Robotics industien i Nord- og Central Europa. Peter Balstrup fortsætter i virksomheden og vil arbejde dels med produktudvikling, salg, administration og som netværksleder.

Målet for Rigét vil fortsat være at levere den stabile og høje medlemsservice, som vi er kendt for, men vi kan godt røbe, at der allerede nu er planer om at introducere nye initiativer og produkter, der vil imødekomme medlemmernes og erhvervslivets kontinuerligt skiftende behov.

Med i gruppen af personer der overtager ejerskabet af Rigét er også ejerne af Executive Cognito og sammen med dem vil vi styrke vores forpligtelse til nærvær, tillid og fortrolighed. Vi ønsker også at informere jer om vores planer om at udvide vores nuværende tilstedeværelse og blive landsdækkende.

Vi ser frem til at fortsætte vores relationer med vores bestående medlemmer og også til at byde nye medlemmer indenfor hos Rigét. Vi er på vej mod en rigtigt udviklende og værdiskabende rejse, og vi glæder os til at dele dette spændende kapitel med jer. Har I spørgsmål eller vil I dele jeres tanker? Kommentér nedenfor eller send os en besked.
Vi er her for jer!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.