Sådan forholder Rigét netværk sig til Corona-epidemien og de seneste udmeldinger

 

26. oktober 2020

Hos Rigét tager vi naturligvis Corona-epidemien meget alvorligt og følger myndighedernes anvisninger om at tage ansvar og udvise samfundssind. Lige nu er det forsamlingsforbuddet på de maximalt 10 personer, som vi skal forholde os til. Det har vi prøvet før, og det kommer helt sikkert til at fungere fint igen.

Vi har valgt at udskyde vores seminarer (Brain Boosts), til vi kan mødes under betryggende forhold igen. Men fortvivl ikke, vi fastholder emnerne og ser frem til at inspirere dig, sammen med vores netværk af professionelle og dygtige oplægsholdere og konsulenter.

Vi er meget ydmyge overfor jer, som skal få det hele til at fungere i virksomhederne. Vi følger situationen nøje og planlægger netværksmøderne ét efter ét, og tilpasser mødet efter de forhold, som er mulige i den enkelte gruppes sammenhæng.

Enten afholdes mødet i værtsvirksomheden, hos Rigét i Hørsholm eller et helt tredje sted. Vi er maximalt 10 deltagere i møderne i den kommende tid. Dvs. nogle vil også kunne deltage online, således, at mødet bliver en kombination (hybrid).

Vi har ofte benyttet Microsofts TEAMS som udgangspunkt, bl.a. fordi langt de fleste virksomheder benytter den platform. Vi fortsætter med TEAMS og netop nu ultimo oktober kommer en opdatering af applikationen. I den nye version er det muligt at arbejde med breakout rooms på en smidig måde. Den opgradering ser vi hos Rigét meget frem til, og det ved vi, at der er flere virksomheder, der også gør.

Det er din facilitator, som tilrettelægger møderne ganske som sædvanligt. Både de virtuelle og de fysiske.
Så du kan forvente mails med informationer løbende fra din netværksgruppe og dens facilitator. Har du spørgsmål, er du som altid velkommen til at tage fat i din netværksfacilitator.

Du kan læse om hvordan vi håndterer afholdelsen af fysiske netværksmøder her: “Sådan håndterer vi fysiske netværksmøder under COVID-19.”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.