Peter Balstrup Hansen

COO
+45 26 11 17 11
pb@rigetnet.dk

Peter Balstrup Hansen

COO

 

Rolle i Rigét:
Hos Rigét er jeg COO og arbejder med virksomhedens ordinære drift og forretningsudvikling i samarbejde med virksomhedens direktion og øvrige medarbejdere.  Jeg er endvidere proceskonsulent og har ansvaret for at facilitere vores netværksgrupper i segmenterne ledelse, supply chain og industri.

 

Baggrund:
Jeg har en baggrund som produktionsingeniør, og har bragt en solid lederkarriere inden for erhvervslivet med til Rigét. Erfaringen og kompetence er opnået gennem kontinuerlig efteruddannelse og ansvarsområder i nationale, internationale og globale virksomheder.

 

Ambitioner for netværksgrupperne:
Jeg sætter en ære i at udfordre og inspirere gruppernes netværksliv. Jeg mener, at et godt netværk udgør en ekstrem vigtig dimension i en moderne leders personlige og faglige lederskab. Det er mit ansvar at netværksgrupperne og dets medlemmer hele tiden udvikler sig.

 

Fritid:
Er vild med at dyrke sport, særligt løb, også maraton. Cykling på både landevej og ”off piste” er ved at blive en passion. Følger gerne mine to døtre i tykt og tyndt på håndboldbanen. Familie og venner er vigtige elementer i min hverdag, som jeg prioriterer meget højt.