Magnus Riising

Netværksrådgiver
+45 26 70 72 13
mr@rigetnet.dk

Magnus Riising

Netværksrådgiver

 

Rolle i Rigét:

I min rolle som netværksrådgiver, fungerer jeg som et bindeled mellem vores eksisterende grupper og nye potentielle medlemmer. Jeg rådgiver og sammensætter kandidaterne ind på det forum som bedst matcher dem ud fra deres personlighed, ansvarsområde og ambitioner om udvikling.

 

Baggrund:

Jeg blev introduceret til netværksbranchen for nogle år siden, og jeg har fra start haft en naturlig interesse for det at udvikle sig i flok, udnytte hinandens styrker og lære af hinandens fejl. Hurtigt forstod jeg, hvilken effekt det har og hvor vigtigt det er at supportere ens udvikling blandt ligesindede i fortroligt forum.

 

Ambitioner for netværksgrupperne:

For mig er det vigtigt at kunne stå til ansvar for sammensætningen i netværksgrupperne. Det er mit ansvar at medlemmerne er matchet korrekt ind, så de får mest muligt værdi ud af deres medlemskab. Det er travle og topprofessionelle personer, som sidder i netværket og derfor griber jeg det også yderst professionelt an. Det er et kardinalpunkt for mig, at alle vores medlemmer får noget med hjem, hver gang.

 


Fritid:

Jeg værdsætter en aktiv livsstil, hvad end det er i fitnesscenteret, på fodboldbanen eller med løbeskone på stierne. En del af weekenden er ofte reserveret på forhånd til at følge med i diverse fodboldkampe, hvor dagens humør er yderst præget af Liverpools præstationer. Derudover tilbringer jeg meget tid sammen med mine venner, og jeg elsker at have besøg af min familie eller besøge dem på Langeland.