Heidi Boss Nyby

Chefkonsulent
+45 22 96 39 63
hn@rigetnet.dk

Heidi Boss Nyby

Chefkonsulent

 

Rolle i Rigét:
Jeg har fokus på at skabe værdiskabende relationer og lederudvikling. Jeg arbejder med professionel vidensdeling, ledernetværk og workshops. Jeg har bl.a. ansvaret for at skabe og facilitere en lang række netværk og workshops, som styrker og udvikler ledere.

 

Baggrund:
Med en kommerciel baggrund har jeg som bl.a. Vice President i mange år arbejdet strategisk med udviklingen af internationale brands. Efterfølgende har jeg som Netværks Direktør og Management Konsulent arbejdet med lederudvikling & uddannelse, ledercoaching, teambuilding, og facilitering af netværk og workshops. Jeg er certificeret coach, mindfullness instruktør, og er desuden certificeret i facilitering, samt i en række personprofil-værktøjer.

 

Ambitioner for netværksgrupperne:
Det skal skabe reel værdi for den enkelte leder at være en del af et netværk. Det skal udvikle, inspirere og udfordre både det personlige og faglige lederskab. Netværk skal kunne gøre en forskel i den konkrete hverdag, OG være med til at gøre en tydelig forskel i både det langsigtede professionelle strategiske lederarbejde og i den langsigtede personlige karriereplanlægning. Det er mit fokus i arbejdet med at skabe succesfuld vidensdeling og netværk.

 

Fritid:
Jeg er en ægte netværker og nyder derfor at have en stor omgangskreds. Jeg er meget nysgerrig af natur, og elsker at møde nye mennesker og blive inspireret. Og jeg prioriterer det højt at have tid til at pleje mit netværk. Med min familie bor jeg naturskønt, og vi nyder naturen sammen. Vi kan bedst lide at være aktive, og nyder bl.a. at rejse ud og opleve verden sammen.