Netværksgruppen for Nordic Sales Management

Dygtige salgschefer står klar til at inspirere dig! Forestil dig et panel som altid står klar til at hjælpe dig til større succes med dine årsaftaler og partnersamarbejder. Få adgang til at sparre om dine salgsstrategier med nogle af Nordens dygtigste salgschefer.

 

Som medlem af et netværk hos Rigét, får du adgang til eksklusive netværk af erfarne salgschefer, der arbejder nationalt og internationalt. Du opnår at udvikle dine faglige salgskompetencer, få coaching på din karriereplanlægning, og sparring på ledelsesmæssige og salgsstrategiske udfordringer.

Gennemgående temaer i netværket 2019 - 2020

  • Salgsstrategi
  • Partnersamarbejder, datterselskaber, distributører og agenter
  • Salgsværktøjer
  • Forhandlingsteknik
  • Årsaftaler
  • CRM-systemer
  • Incentive programmer
  • Distanceledelse

Målgruppen og det afgørende personmatch

Deltagerne er alle salgschefer med fokus på det danske eller nordiske marked. Her møder du salgschefer, som alle har arbejdet med salg i flere år. Alle deltagere er ledere af salgsteams.

Optagelse i en netværksgruppe

Igennem en samtale matcher vi dine ansvarsområder og udfordringer med en relevant gruppe, så der opnås gensidig værdi for dig og netværket. Kontakt os for en samtale.

Her kan du downloade scope for netværksgruppen
Netværk for Nordic Sales Management
Det arbejdes der med i gruppen

Så meget værdi får du hos Rigét:

Præcist match

Facilitatoren mødes ofte med kandidaterne til grupperne face to face, før de er ’godkendt’ til optagelse. Derved sikrer vi, at der er et gensidigt match.

Professionel mødefacilitering

Erfarne facilitatorer sikrer, at alle bliver hørt og set. Alle møder har et formål, er målrettet, baseret på gode samtaler og funderet på høj fortrolighed.

Max 14-18 deltagere

For at sikre ``taletiden`` for den enkelte deltager, foretrækker vi grupper med max 18 medlemmer

Personlige Advisory Boards

Den enkelte deltager har sit eget Advisory Board i ``øremærkede`` sessions på møderne og efter behov mellem møderne.

Én-til-én coaching

Udover den kontinuerlige sparring fra din netværksgruppe har du mulighed for én-til-én samtaler med din facilitator efter behov.

5 årlige møder, 4 Rigét Brain Boosts & 1 middag

Udover netværksmøderne har du som medlem adgang til vores 4 årlige Rigét Brain Boosts med faglige, forretningsmæssige emner. Det er på vores Brain Boosts, du skaber relationer til medlemmerne i de øvrige netværksgrupper.

Inspiration fra eksterne efter behov

Som medlem bliver du en del af et stort netværk af eksterne specialister. Rigét har relationer til eksperter indenfor de fleste faglige områder. Rigét vælger imellem de dygtigste eksperter, hvis viden er aktuel og relevant.

Møder ude i virksomhederne

Disse giver et spændende indblik i, hvordan tingene gøres andre steder. Gensidig benchmarking er altid aktuelt.

Between-job ordning

Denne ordning sikrer, at du stadig kan være en del af netværket, såfremt du mister dit job. Et godt netværk er guld værd - både i med- og modgang! Du kan være en del af din gruppe i op til et år, uden at der bliver betalt for din deltagelse af en virksomhed.

Rigét har også sine KPI'er

Medlemmernes fremmødeprocent: 64% Medlemmers genkøbsprocent: 74% Gennemsnitlig medlemsanciennitet: 5,5 år