Netværkstendenser og sidste nyt fra Rigét!

closeup of the hand of a young caucasian man on the beach, in front of a folded beach umbrella and the ocean in the background, holding a stone with the text back to work written in it

Rigét har faciliteret netværk og udviklet ledere siden 1983. I de første mange år skulle vi forklare, hvorfor det er vigtigt at have et godt netværk. Nu er de fleste erhvervsaktive som udgangspunkt en del af et professionelt faciliteret netværk eller har været det. I dag er der heldigvis meget opmærksomhed på at være i det rigtige netværk. Og med det rigtige mener vi det netværk, som kan skabe den meningsfuldhed og værdi, som netværksmedlemmet har brug for lige netop nu.   

 

Vi syntes at den udvikling har været spændende –  også selv om der er rigtig mange udbydere af netværk på markedet i dag. Det giver os nemlig mulighed for at diskutere netværksmatch med den, som søger et netværk med en meget højere succesrate end tidligere, fordi de fleste godt ved, hvad de har behov for.  

 

Vi har vores KPI’er som mange andre virksomheder, de to vigtigste målepunkter for os er fremmøde-procenterne og ancienniteten i grupperne. Disse to parametre er udtryk for kundetilfredsheden og for vores evne til at levere netop meningsfyldte og værdigivende relationer. Målepunkterne har været ret konstante over årerne, og de seneste målinger viser at fremmødeprocenten til møderne i gennemsnit har været 68% i 2021-22 og at vores medlemmer i gennemsnit er 6½ år i en Rigét netværksgruppe. 

 

Under Corona har vi faciliteret WEB møder, ingen netværksgrupper har gået glib af et eneste møde. Vi har lært rigtig meget om at skabe værdi ved WEB møder og alt den visdom bringer vi selvfølgelig i spil og fortsætter med WEB møder som et supplement til de fysiske netværksmøder.  

  

 

Klik her for at læse de andre emner:  

 

    

Har du set vores kommende Rigét Brain Boosts?:

Bæredygtighed – Det nye konkurrence parameter?

26. september 2022

Diversity & Inclusion

28. november

Klik for at læse mere!

Nysgerrig på fremtidens ledelse?

Hos Rigét er vi meget optagede af Fremtidens Leder. Vil du vide mere om vores arbejde med forventningerne til fremtidens ledere?

Så klik her for at læse mere!