Netværksgruppen for Sourcing

Sourcing rimer på relationer!

 

Netværk for personer som arbejder i den første del af forsyningskæden.

 

Sourcingfunktionen er i øjeblikket i en spændende udvikling. Fra at være meget fokuseret på traditionelt indkøb og forhandling, er det nu den mere analytiske del af processerne, som har fokus. Det er i højere grad sourcing og samarbejde med leverandøren ud fra den åbne bogs princip, som vinder indpas, og kompleksiteten i samarbejdet og opgaverne stiller udfordrende krav.

 

Ved at være en del af Rigéts netværk vil du få frigivet tid til at løse de udfordringer og opgaver, som du arbejder med i din hverdag.

Gennemgående temaer i netværket i 2018 - 2019

  • Forhandling & vedligeholdelse af aftaler & kontrakter med leverandører
  • Omkostningsreduktioner
  • Samarbejde med produktionen, R&D & kvalitetsfunktioner
  • Kontinuerlig fokus på leverandørers performance og tilgængelighed
  • Overblik over gruppens samlede relationer og kompetencer

Målgruppen og det afgørende personmatch

Netværk for Sourcing er for indkøbsansvarlige, category managers og strategiske indkøbere, som har ansvaret for et indkøbsområde. Netværket henvender sig til dig, som har ansvaret for direkte og/eller indirekte indkøb.

Optagelse i en netværksgruppe

Igennem en samtale matcher vi dine ansvarsområder og udfordringer med en relevant gruppe, så der opnås gensidig værdi for dig og netværket. Kontakt os for en samtale.

Så meget værdi får du hos Rigét:

Præcist match

Facilitatoren mødes ofte med kandidaterne til grupperne face to face, før de er ’godkendt’ til optagelse. Derved sikrer vi, at der er et gensidigt match.

Professionel mødefacilitering

Erfarne facilitatorer sikrer, at alle bliver hørt og set. Alle møder har et formål, er målrettet, baseret på gode samtaler og funderet på høj fortrolighed.

Max 14-18 deltagere

For at sikre ``taletiden`` for den enkelte deltager, foretrækker vi grupper med max 18 medlemmer

Personlige Advisory Boards

Den enkelte deltager har sit eget Advisory Board i ``øremærkede`` sessions på møderne og efter behov mellem møderne.

Én-til-én coaching

Udover den kontinuerlige sparring fra din netværksgruppe har du mulighed for én-til-én samtaler med din facilitator efter behov.

5 årlige møder, 4 Rigét Brain Boosts & 1 middag

Udover netværksmøderne har du som medlem adgang til vores 4 årlige Rigét Brain Boosts med faglige, forretningsmæssige emner. Det er på vores Brain Boosts, du skaber relationer til medlemmerne i de øvrige netværksgrupper.

Inspiration fra eksterne efter behov

Som medlem bliver du en del af et stort netværk af eksterne specialister. Rigét har relationer til eksperter indenfor de fleste faglige områder. Rigét vælger imellem de dygtigste eksperter, hvis viden er aktuel og relevant.

Møder ude i virksomhederne

Disse giver et spændende indblik i, hvordan tingene gøres andre steder. Gensidig benchmarking er altid aktuelt.

Between-job ordning

Denne ordning sikrer, at du stadig kan være en del af netværket, såfremt du mister dit job. Et godt netværk er guld værd - både i med- og modgang! Du kan være en del af din gruppe i op til et år, uden at der bliver betalt for din deltagelse af en virksomhed.

Rigét har også sine KPI'er

Medlemmernes fremmødeprocent: 64% Medlemmers genkøbsprocent: 74% Gennemsnitlig medlemsanciennitet: 5,5 år