Netværk for

Netværk for

HEAD OF PAYROLL, HR & FINANCE

 

RELATIONER & FORTROLIG SPARRING

De daglige udfordringer, som Head of Payroll, HR & FINANCE deler på tværs af brancher og markeder, skaber barske betingelser for at holde omkostningerne nede og samtidig motivere og lede de enkelte medarbejdere.

Hvordan sikrer du, at de værste faldgruber undgås, så du som leder skaber en succesrate så høj som mulig? Og hvordan styrker du din leder-DNA, så der skabes en højere grad af tillid mellem dig som leder og dine medarbejdere?

Sparring, vidensdeling og egen personlig udvikling er nøgleordene.

 

Som en del af Rigéts netværk for Head of Payroll, HR & FINANCE, kan du forvente at øge din faglighed og dine personlige og ledermæssige kompetencer. Du får et fortroligt fristed, hvor du kan få kvalificeret sparring på de problemstillinger, som du støder på i hverdagen.

UDBYTTE

Netværk for Head of Payroll, HR & Finance – VEST

Som medlem af disse netværksgrupper får du adgang til et professionelt netværk af erfarne ledere, der alle genkender din hverdag.
De kan bidrage til at udvikle dine faglige lederkompetencer, udfordre dig på din karriereplanlægning og give sparring på ledelsesmæssige og strategiske udfordringer i et fortroligt rum.

Gennemgående temaer i netværket i år:

 

  • Kombination af at være faglig leder og specialist
  • Fremtidens lederskab – Ledelse opad og nedad
  • Rapporteringer
  • Optimering af løn & regnskabsprocesser
  • Ansættelsesret – Personalejura
  • Digitalisering af arbejdsprocesser
  • Fremtidens HR, Payroll & Finance funktion
  • Onboardingprocesser

HVORFOR NETVÆRK?

Formålet med netværksgrupperne er, at medlemmerne får inspiration til at udvikle sig både fagligt & personligt i fortrolige rammer.

Målet er ligeledes at etablere værdiskabende relationer til andre personer og virksomheder og endeligt at øge sin personlige markedsværdi, til gavn for sig selv og den virksomhed man er en del af.

DELTAGERKREDS & SAMMENSÆTNING

Netværksgruppernes deltagere er udvalgt og matchet således, at deltagernes erfaring, organisatoriske niveau, virksomhedstyper og brancher giver bedst muligt udgangspunkt for sparring og videndeling. Der er typisk mellem 14 og 18 deltagere i netværksgrupperne.

Der er en stor åbenhed i grupperne og 100% fortrolighed.

MELLEM MØDERNE

Virtuelle møder som supplement

 

Virtuelle møder er en del af den samlede ’netværkspakke’, som vi leverer. Dels virtuelle møder med rapportering og situationsmeldinger som omdrejningspunkt. Og dels virtuelle møder som er mere målrettet mod specifikke temaer og dilemmaer. Vi supplerer med de virtuelle møder mellem de fysiske møder. Frekvensen på disse virtuelle møder er som udgangspunkt ikke fast. Vi vælger at lade dem være 100% drevet af behovet fra det enkelte medlem og den enkelte netværksgruppe.

Vi tilbyder herudover også 1:1 mentoring og karriereplanlægning både ved fysiske og virtuelle møder med facilitatoren, ligeledes som en del af medlemskabet.

76%
- så høj er den gennemsnitlige fremmødeprocent til vores netværksmøder!
6,5 år
- så længe er vores medlemmer hos os i gennemsnit!
74%
- af vores medlemmer genkøber hvert år!
1983
- er året hvor Rigét Netværk blev etableret. Med 40 år på markedet kan vi bryste os af et netværkskoncept der virker!

FACILITATOR

null

RENÈ KRIEGER CHRISTENSEN
PARTNER & CHEFKONSULENT

 

Jeg har været ansat i Rigét siden december 2016. Hos Rigét har jeg ansvaret for at etablere og facilitere en række af vores netværk rundt omkring i Danmark inden for segmenterne Ledelse og Løn. Mit ansvarsområde er at få grupperne til at rykke sig, dvs. at jeg har ansvar for at skabe netværk, hvor vores deltagere udvikler sig gennem mål, mødeledelse og facilitering. Jeg har en baggrund som folkeskolelærer, og har i 10 år været selvstændig, hvor jeg har faciliteret og afholdt foredrag, kurser og workshops i kommunikation, samarbejde, præsentationsteknik og teamudvikling. Derudover har jeg igennem min sportskarriere arbejdet meget med det mentale, hvilket har udmøntet sig i en uddannelse som Kognitiv adfærdskonsulent fra Dansk Psykolog Center.

 

Læs mere om René her. 

RIGÉT BRAIN BOOSTS

Netværkspakken hos Rigét indeholder også – udover møderne i den fortrolige netværksgruppe – 3 årlige konferencer; vi kalder dem Brain Boosts.

På disse Brain Boosts inviterer vi aktuelle oplægsholdere ind, der inspirerer på relevante ledelsesfaglige temaer. Mange af vores medlemmer benytter sig af muligheden for gratis at invitere deres leder/kolleger med, og får således en team-eftermiddag ude af huset og henter ny inspiration med hjem.

Medlemskab

Prisen for et medlemskab hos Rigét er kr. 17.495 kr. excl. moms for 12 måneder. Ved optagelsen betales et éngangsbeløb på 2.500 kr. excl. moms.
Medlemskabet tegnes for ét år ad gangen, og skulle behovet opstå, har du naturligvis mulighed for at skifte gruppe. Mister du dit job, tilbyder vi dig at forblive medlem i op til et år uden at betale.

DET FÅR DU MED ET RIGÉT NETVÆRK

Præcist match

Vi sikrer, at du sidder sammen med de rigtige

Professionel mødefacilitering

Erfarne facilitatorer varetager alt det praktiske

Max 14-18 deltagere

Fordi det sikrer høj grad af fortrolighed samt ``taletid`` for den enkelte

Personlige Advisory Boards

Adgang til kvalificeret rådgivning fra din netværksgruppe 24/7

Én-til-én coaching

Mulighed for én-til-én samtaler med din facilitator efter behov

Fysiske & virtuelle møder

Udover de 5 fysiske møder tilbyder vi også faciliterede, virtuelle møder efter behov. Én gang årligt spiser gruppen middag sammen.

Ekstern inspiration efter behov

Rigét har relationer til eksperter indenfor de fleste faglige områder og inviterer løbende disse ind.

Møder ude i virksomhederne

Disse giver et spændende indblik i, hvordan tingene gøres andre steder

Between-job ordning

Forbliv en del af netværket i op til 1 år uden der bliver betalt for deltagelse af en virksomhed

Rigét Brain Boosts

3 gange om året inviteres du til Brain Boosts - vores faglige seminarer på tværs af alle netværksgrupper