Netværksgrupper med mening!

Kunne du tænke dig:

  • At etablere nye og spændende kontakter til mennesker, som du kan udvikle til langvarige, tætte relationer såvel forretningsmæssigt som på det mere personlige plan?
  • At høre andres mening og få deres input og gode råd til de problemstillinger, som du står med i din virksomhed?
  • At få dugfrisk viden fra en masse forskellige brancher
  • At udvikle dig personligt i et fortroligt forum

 

Kan du svare ja til et eller flere af ovenstående spørgsmål, så er et Rigét netværk noget for dig!

Rigét har eksisteret i mere end 35 år!

Det er efterhånden mere end 35 år siden at vores stifter; Flemming Rigét fik ideén og startede virksomheden. Lige fra starten lagde Flemming vægt på nøgleordene: meningsfuldhed og værdiskabelse. Det var vigtigt, at hvert medlem var en del af et netværk, der gav dem reel værdi samt stærke relationer. På den måde fik Rigét et godt ry, og vi er derfor vokset støt og roligt.

Kvalitet i møderne - hver gang!

Med vores fokus på at levere netværksgrupper og relationer af høj kvalitet, har det været naturligt for os at indføre faste principper og arbejdsgange, der sikrer meningsfuldheden og kvaliteten i alle vores netværk. . Denne kvalitetssikring er medvirkende til, at du i et Rigét netværk altid vil opleve reel værdi i møderne samt netværkskolleger, der forpligter sig overfor hinanden! Vi har et meget nært samarbejde med en lang række af faglige eksperter, der inspirerer på møderne efter behov. Eksperter, der alle kender Rigéts krav til kvalitet og værdi i netværksmøderne.

Vi er nørderne!

Hos Rigét kan vi godt lide at gå i dybden med de ting, der optager os. Lige for tiden er det “Fremtidens leder” , der fylder meget i mange af vores netværksgrupper. Det har mundet ud i en spændende rapoprt, der er blevet til i samarbejde med vores Advisory Board og alle vores medlemmer.

Vil du også vide mere om hvilke krav, der stilles til ledere i fremtiden? Så download rapporten lige her.

Rigét tilbyder netværk indenfor:

Så meget værdi får du hos Rigét:

Præcist match

Facilitatoren mødes ofte med kandidaterne til grupperne face to face, før de er ’godkendt’ til optagelse. Derved sikrer vi, at der er et gensidigt match.

Professionel mødefacilitering

Erfarne facilitatorer sikrer, at alle bliver hørt og set. Alle møder har et formål, er målrettet, baseret på gode samtaler og funderet på høj fortrolighed.

Max 14-18 deltagere

For at sikre ``taletiden`` for den enkelte deltager, foretrækker vi grupper med max 18 medlemmer

Personlige Advisory Boards

Den enkelte deltager har sit eget Advisory Board i ``øremærkede`` sessions på møderne og efter behov mellem møderne.

Én-til-én coaching

Udover den kontinuerlige sparring fra din netværksgruppe har du mulighed for én-til-én samtaler med din facilitator efter behov.

5 årlige møder, 4 Rigét Brain Boosts & 1 middag

Udover netværksmøderne har du som medlem adgang til vores 4 årlige Rigét Brain Boosts med faglige, forretningsmæssige emner. Det er på vores Brain Boosts, du skaber relationer til medlemmerne i de øvrige netværksgrupper.

Inspiration fra eksterne efter behov

Som medlem bliver du en del af et stort netværk af eksterne specialister. Rigét har relationer til eksperter indenfor de fleste faglige områder. Rigét vælger imellem de dygtigste eksperter, hvis viden er aktuel og relevant.

Møder ude i virksomhederne

Disse giver et spændende indblik i, hvordan tingene gøres andre steder. Gensidig benchmarking er altid aktuelt.

Between-job ordning

Denne ordning sikrer, at du stadig kan være en del af netværket, såfremt du mister dit job. Et godt netværk er guld værd - både i med- og modgang! Du kan være en del af din gruppe i op til et år, uden at der bliver betalt for din deltagelse af en virksomhed.

Rigét har også sine KPI'er

Medlemmernes fremmødeprocent: 64% Medlemmers genkøbsprocent: 74% Gennemsnitlig medlemsanciennitet: 5,5 år

Netværksgrupper der giver mening

Tips og trends til fremtidens leder!

Klik her for at downloade rapporten