Nyt Advisory Board udvalgt til at undersøge hvem fremtidens leder er


Hvem er fremtidens leder egentlig? For at undersøge dette har Rigét skabt et Advisory Board, som gennem en møderække skal afdække de forventninger, der er til fremtidens ledere. Rigét Advisory Board består af 15 særligt udvalgte eksperter i ledelse. Rigét har udvalgt eksperterne for at kunne undersøge de vigtigste områder inden for ledelse i fremtiden. I Advisory Boardet møder du derfor både anerkendte fremtidsforskere, forfattere af kendte ledelsesbøger, velkendte meningsdannere, og erfarne ledere fra store danske virksomheder.

 

Rigét Advisory Board har arbejdet med at afdække spørgsmål som: Hvad skal der til for at sikre en succesfuld karriere som leder i fremtiden? Hvilke kompetencer vil gøre en forskel for lederen af fremtidens teams? Og hvordan vil ændringer i det omkringliggende samfund påvirke fremtidens ledelsesgerning?

Klik her og få rapporten “Hvem er Fremtidens leder

Mød eksperterne

Klik på billederne for at læse mere
null

Anne er fremtidsforsker og grundlægger af virksomheden Future Navigator. Med sin store interesse og viden indenfor radikal forandring og transformation af tankegang, er hun en populær foredragsholder, og er ofte benyttet som fremtidsforsker og ekspert i medierne. Anne er uddannet biolog og kandidat i statskundskab, har været medlem af Etisk Råd og er medforfatter på en lang række bøger.

Anne Skare Nielsen, Chief Futurist, Future Navigator

null

Annette er Adm. direktør og cheftræner i kulturtræningsvirksomheden C3 Consulting, som hun selv grundlagde i 2006. Annette er ekspert i global ledelse, og har 10+ års erfaring med at træne ledere på alle niveauer fra Danmarks største virksomheder i at lede, kommunikere og samarbejde globalt. Annette omsætter forskningsresultater til hands-on kulturtræning og udvikler konstant sin ledertræning, senest med fokus på distanceledelse og på sammenkoblingen mellem global ledelse og hjernebaseret ledelse.

Annette Dahl, Adm. Direktør, C3 Consulting ApS

null

Christian er forfatter til bestsellerbøgerne ”Livsfarlig ledelse” og ”E-business – digitale forretningsstrategier”. Christian har i 20 år undervist ledere og rådgivet en lang række danske og internationale virksomheder, bl.a. DONG Energy, Danske Bank, Udenrigsministeriet, LEGO, Novo Nordisk, Coca-Cola og Haldor Topsøe A/S. Christian er desuden kendt som ledelsesekspert fra bl.a. DR2 Deadline, Aftenshowet og Dagbladet Børsen.

Christian Ørsted, Ledelsesrådgiver, Keynote Speaker, Forfatter

null

Christian har arbejdet med ledelse indenfor pharma i mere end 17 år. Erfaringerne dækker store dele af pharma-forsyningskæden fra R&D over CMC til Product Supply. Christian har derfor erfaringer med en bred vifte af medarbejdergrupper og problemstillinger. Løbende forandringer har været et gennemgående tema i lederkarrieren. Det har givet opmærksomhed på udvikling af den enkelte med fokus på at fremstå attraktiv for morgendagens udfordringer og være rustet til fremtidige muligheder. Ledelse af yngre medarbejdere har styrket indsigten omkring forskellighederne mellem generationer samt de muligheder det giver en organisation og arbejdsplads.

Christian Frimundt Petersen, Director, QC Biopharm, Novo Nordisk

null

Claus har 23 års erfaring i Executive Search og konsulentbranchen, hvor han har gjort sig erfaringer med hvilke direktør- og lederprofiler der havde succes, og hvilke der har succes.  Han er særligt passioneret omkring udvikling af morgendagens ledere og organisationer, og har med det fokus udviklet ”Fishbowl Philosophy”, som er en ny og anderledes måde, at tænke organisation, ledelse og måden at arbejde på.

Claus Laigaard, CEO, Laigaard & Partners A/S

null

Karen arbejder som Senior Konsulent hos Copenhagen Business Academy, og er desuden tilknyttet CBS som ekstern lektor. Karen underviser inden for Ledelse, Forandringskommunikation og Interkulturel forståelse. Hun samarbejder med virksomheder om udvikling af træningsforløb i kommunikation og kultur for fremtidens ledere. Karen er desuden tilknyttet udviklings- og forskningsprojekter om fremtidens ledelse på Cphbusiness.

Karen Hoby Skanning, Konsulent, Cphbusiness

null

Lars Engelbrecht har arbejdet med udvikling af ledere i over 20 år – dels som HR direktør i pharma og dels som ledelseskonsulent. Lars var for 10 år siden med til at starte konsulentvirksomheden Genux Executive, som fokuserer indenfor ledelsesudvikling og rekruttering. Lars’ fokus er på coaching og sparring med ledere om de udfordringer, de står overfor – samt på lederes karriereudvikling både når de er i job, og når de er imellem job. Lars er i Executive Outplacement processer sparringspartner for opsagte ledere, og bistår med at identificere forskellige karriereretninger på kort og på længere sigt samt planlægge og gennemføre den optimale jobsøgning. Lars har hele sin karriere arbejdet globalt, og derfor er kulturelle forskelle i ledelsesstil også et af Lars’ interesseområder.

Lars Engelbrecht, Partner, Genux Executive

null

Lasse har mere end 20 års ledelseserfaring af både mindre og større organisationer op til 40+ medarbejdere. Tung Salgs- og Marketingbaggrund inden for byggebranchen. Og har også her oplevet at verden ændrer sig: Digitalisering, forbrugerne har mere magt og et hurtigt skiftende marked. Hos Robert Bosch arbejdes derfor nu med at omstille organisationen for at sikrer en mere agil markedstilgang og med ”user experience design” i fokus.

Lasse Dalsgaard, Country Business Director, Robert Bosch A/S

null

Med speciale i at lede digital innovation i store virksomheder, står Line i spidsen for at accelerere innovation og skabe nye forretningsmuligheder i Rambøll. Ved at sætte strategisk retning for innovation, og anvende tilgangen til at innovere fra start-up miljøet med idé sprints og hurtige eksperimenter, er Rambøll allerede i gang med at lancere de første nye løsninger til nye kunder i US og England. Line er desuden rådgivende bestyrelsesmedlem for en start-up virksomhed, og holder jævnligt foredrag om innovation både i Danmark og udlandet.

Line Lyst, Head of Innovation, Rambøll

null

Michael har 19 års ledererfaring i den finansielle sektor, hvor han har arbejdet med direkte ledelse, ledelse gennem andre ledere samt stor diversitet i medarbejderprofiler. Michael har arbejdet med strategi- og forretningsudvikling samt udviklet og forankret lederudviklingsprogrammer. Michaels lidenskab indenfor ledelse er de psykologiske aspekter, forandringsledelse samt hvordan lederen er den afgørende faktor for at skabe helhjertet motivation og passion i organisationen, teamet og hos den enkelte.

Michael Marinelli, Afdelingsdirektør, Nykredit

null

Efter 31 år som selvstændig med fokus på IT-udvikling og e-handel trådte den 60-årige Niels Ralund i efteråret 2015 til som direktør for FDIH, Foreningen for Dansk Internethandel. Her har han markeret såvel FDIH som sig selv som en tydelig stemme for fair og forståelige vilkår for danske e-handelsvirksomheder. Hans LinkedIn-profil med markante kommentarer følges af mange. Så uanset om det er forbrugeres køb af momsfrie varer i Kina, manglen på uddannede unge til e-handlen eller uforståelige EU-regler, så er der kommentarer fra FDIHs direktør, ofte ud fra devisen ”Hvor svært kan det være?”.

Niels Ralund, Adm. Direktør, FDIH

null

Nils Elmark er Consulting futurist og CEO i Incepcion Ltd., som han etablerede i London for 8 år siden. Virksomheden identificerer internationale forretningstendenser, udarbejder strategiske fremtidsscenarier og hjælper organisationer til at afdække nye vækstområder. Incepcion har et strategi-laboratorium midt i London, og tager direktioner og bestyrelser på ekspeditioner i byens techmiljø. Nils Elmark er desuden skribent og foredragsholder og taler om fremtidens nye muligheder.

Nils Elmark, Consulting futurist, Incepcion

null

Steen har mange års erfaring med ledelse af spændende nytænkende innovation, udvikling og forandringer i større internationale virksomheder, altid med udgangspunkt i sociale kompetencer og relationer.

Steen Lindby, Vice President Group R&D, ROCKWOOL INTERNATIONAL A/S

null

Thomas har gennem sin karriere beskæftiget sig med forskning og udvikling af nye lægemidler. I de seneste 15 år som leder af højt specialiserede forskere og funktionsområder fra tidlig forskning til sen udvikling. Har ledelsesmæssigt ansvar for en global organisation med medarbejdere i mere end 10 lande. Engageret i en række offentlige-private samarbejder omkring at gøre Danmark til førende Life Science nation i Europa. Ledelse med fokus på innovation, globalisering, organisation og samarbejde på tværs af kulturer. Er desuden Bestyrelsesformand i Trial Nation, Formand Life Science Udvalget i Healthcare DENMARK, Bestyrelsesmedlem i Lægemiddelindustriforeningen, Medlem af Vækstteamet for Life Science, Bestyrelsesformand Journal of Basic & Clinical Pharmacology & Toxicology.

Thomas Kongstad Petersen, Vice President, Leo Pharma

null

Tine Arentsen Willumsen er ejer og CEO hos Above & Beyond Group, samt stifter af The Danish Diversity Council med partnere som bl.a. McKinsey & Co, Mærsk, Microsoft og Udenrigsministeriet. Herunder har hun skabt The Advanced Leadership Program for Women med ledende internationale universitetsprofessorer i partnerskab med Financial Times IE Business School CLA. Hun står yderligere bag den årlige Womenomics Nordic Business Conference, og har i 5 år givet Womenomics Awards til rollemodeller som Geena Davis, HKH Kronprinsesse Mary og tidligere klimakommissær Connie Hedegaard. I maj 2018 skrev Tine Arentsen Willumsen sin første bog: ”Womenomics – Gender Diversity and the Rise of Female Driven Growth Potential”.

Tine Arentsen Willumsen, CEO, Above & Beyond