Rigét Sommerhilsen 2021

Sommer

Nu er den velfortjente sommerferie endelig lige om hjørnet. Ovenpå et meget hektisk Corona præget år er der nu lidt tid til endeligt at prioritere fordybelse, refleksion og finde ny inspiration. Vi har derfor i denne sommerhilsen samlet en pakke med relevant inspiration, som kan klæde dig på til at vende tilbage på kontoret efter sommerferien.

Vi deler her de tendenser og trends vi oplever i virksomhederne netop nu, tanker om nye ledelsesformer, interessante Brain Boost seminarer på vej, og spændende læsestof, som du SKAL have pakket til ferien.

 

Vi hos Rigét Netværk ønsker dig en rigtig god ferie.

 

Vi glæder os utrolig meget til at ses til fysiske Netværksmøder efter sommerferien.

 

Rigét skaber mere værdi i dit Netværk

Der sker meget nyt hos Rigét Netværk netop nu. Læs om nye spændende digitale værktøjer, nye Netværksgrupper, og tendenser hos de mange virksomheder vi møder i vores Netværk.

Læs mere

 

Hvilken leder skal du være efter ferien?

Mange taler i øjeblikket om at Corona krisen har ændret ledelsesformen. Men hvad betyder det reelt? Læs om at gå fra magtledelse til at være relations bygger. Og hvorfor autenticitet skaber følgeskab.

Læs mere

 

Årets bog favoritter 2021

Her er nogle af vores bogfavoritter, når det gælder ny inspiration til livet som Leder. Husk at pakke de mest aktuelle ledelsesbøger med i sommerferiekufferten.

Læs mere

 

Brain Boosts & Webinarer:

Med Rigét får du udover dine Netværksmøder også gratis adgang til Brain Boost seminarer & webinarer. Her får du den nyeste ledelses faglige & forretningsmæssige inspiration. Eksterne eksperter giver indsigt i Ledelses trends, nyeste viden og værktøjer.

Læs mere

 

God læselyst – jeg glæder mig til vi ses igen.

 

Mange hilsner

 

Peter Balstrup
CEO & Facilitator

Har du set vores kommende Rigét Brain Boosts?:

“Ledelse af de nye generationer af medarbejdere” d. 27. sept. 2021

“Hvad er agilitet og agil ledelse?” d. 29. november 2021

“Diversitetsledelse i fremtiden – hvordan?” d. 24. januar 2022

Klik her for at læse mere!

Nysgerrig på fremtidens ledelse?

Hos Rigét er vi meget optagede af Fremtidens Leder. Vil du vide mere om vores arbejde med forventningerne til fremtidens ledere?

Så klik her for at læse mere!