GODT NYTÅR 2023

 

Kære ALLE

Vi ønsker jer et rigtig godt Nytår. Vi håber, at I er kommet godt ind i det nye år. Og at I er landet godt på kontoret igen efter en god og velfortjent juleferie.

Hvad byder dit 2023 på?

Vi er spændte på at høre hvad 2023 byder på for jer. I 2022 oplevede vi blandt lederne en stor travlhed, og der var inden jul i Netværksgrupperne forventning om, at travlheden fortsætter ind i 2023. Vi er derfor spændte på ved de kommende Netværksmøder at høre meget mere om hvor jeres professionelle fokus skal være i 2023? Og vi ser frem til at sparre på de udfordringer, som året byder på.

2023 byder på 40-års jubilæum med fokus på ledelse i fremtidens kaos
I 2023 kan Rigét fejre 40-års jubilæum. Det gør os til en af de mest erfarne udbydere af Netværk i Danmark.
Vi fejrer jubilæet med et Brain Boost Seminar fyldt med ny viden til ledere. At fejre vores jubilæum ved at dele ny viden om ledelse er helt i tråd med vores fokus igennem de sidste 40 år: Med fokus på at klæde vores medlemmer endnu bedre på til lederopgaven i en evig foranderlig verden.

Vores 40-års jubilæums fejring er derfor et seminar med fokus på ledelse mellem kaos og kontrol. For det er en af de væsentligste udfordringer ledere og organisationer står over for i dag i en omskiftelig virkelighed, hvor det uventede ikke bare kan ske, men rent faktisk sker. Så her er masser af ny inspiration at hente til dit lederskab.
Vi glæder os meget til at skåle med jer d. 30. jan. kl. 13.00 i Hørsholm.

Styrk dit lederskab med ny viden i det nye år

At se ind i fremtiden kan for tiden synes svært for mange ledere. Hvad bringer det nye år med sig? Hvor skal den ledelsesmæssige fokus være? Hvordan kan I udvikle jer som ledere? Hos Rigét prøver vi at klæde jer på til det kommende år gennem Netværksmøderne, men også gennem vores Brain Boost Seminarer.

I 2023 skal vi ved et af Brain Boost Seminarerne bl.a. kigge på hvordan I sikrer jer mere og bedre tid, og på de små fejl vi alle laver, som koster os tid.

I kan kigge nærmere på de kommende Brain Boost Seminarer her:

Kommende Begivenheder – Rigét (rigetnet.dk)

Med denne nytårshilsen vil vi ønske jer et forrygende nyt år, og sige tak for året som gik. Vi glæder os til at tilbringe endnu en fantastisk år sammen med jer, og være med til at styrke jeres professionelle netværk.

———————————

Venlig hilsen

Rigét A/S

Peter Balstrup

CEO & Facilitator

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.