Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Webinar med Christian Ørsted: Det nye normal? – Ledelse i en Corona tid?

28/08/2020 kl.09:00 - 10:00

I  samarbejde med ledelsesekspert Christian Ørsted inviterer vi til webinar d. 28. august kl. 09.00 til 10.00.

 

Vi løber hurtigt som aldrig før. Tempoet i forandringer har aldrig været højere. Men har vi ikke sagt det i mange år? Lederens konstante forandringer er vel ikke kommet med Corona krisen? Foran­dringer har aldrig været mere uforudsigelige, og arbejdslivet aldrig så komplekst og usikkert som netop lige nu.

 

Så hvad nu hvis det vi har lært om forandringer og forandringsle­delse de seneste årtier, netop er årsagen til at forandringer møder modstand, slår fejl og skaber dårligere resultater? Så bliver vi hurtigt nød til at blive bedre til at håndtere forandringer. For forandringer må ikke gøres til noget der er svært. Til noget der alligevel ikke nytter noget eller bare er noget der skal overstås, som en undtagelse pga. Corona krisen. For foran­dringer er ikke en undtagelse mere. Det er hverdag nu. Og en betingelse for at kunne være en succesfuld leder i fremtiden.

 

På dette webinar får du:

    • Et kritisk indblik i bagsiden ved mo­derne ledelse.
    • En spændende snak om ufor­udsigeligheden og forandringerne, som påvirker alle ledere nu.
    • Nye perspektiver på at løse fremtidens store leder udfordringer.
    • Udfordringer af den kendte forfatter og ledelsesrådgiver Christian Ørsted.

 

Få inspiration af Christian Ørsted
Christian Ørsted er cand.merc., ledelsesrådgiver og forfatter. Christian holder foredrag og workshops om ledelse, samarbejde og bæredygtige forandringer, og fungerer som rådgiver for ledelsen i en række store virksomheder. Forfatter til flere kendte ledelsesbøger – Senest bestselleren ”Livsfarlig ledelse” og den nye ”Fatale forandringer”.

 

På dette webinar får du som deltager mulighed for at udfordre eksperten. Du kan derfor i nedenstående tilmelding sendes os alle dine undrende, kritiske og udfordrende spørgsmål vedr. fremtidens ledelse, som du ønsker, at Christian Ørsted skal svare på under webinaret. Tilmeld dig ved at udfylde formularen forneden. Link til webinaret sendes til alle tilmeldte inden webinaret finder sted.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

 

Detaljer

Dato:
28/08/2020
Tidspunkt:
09:00 - 10:00

Arrangør

Rigét Netværk
E-mail
info@rigetnet.dk
Se Arrangør hjemmeside