Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Webinar: Er du klar til genåbningens helt nye ledelsesopgaver?

07/05/2021 kl.09:00 - 10:00

Webinar: Er du klar til genåbningens helt nye ledelsesopgaver?

Få værktøjerne til at lede dit team i ”the new normal”

 

Fredag d. 7. maj afholdte Rigét Netværk webinar om de nye ledelsesopgaver, som genåbningen fører med sig.

Du kan i nedenstående se eller gense webinaret.

 

Få inspiration til den helt nye ledelsesopgave

Der venter en stor ledelsesopgave når Danmark efter Corona nedlukninger begynder at åbne igen. I takt med at hjemmekontorerne tømmes og stor-rums-kontorerne fyldes, opstår nye udfordringer for ledere. Nu skal du hjælpe dit team tilbage til en ny hverdag, og få dit team til at lande midt i ”The New Normal”. Men hvad er det? Og hvilke ledelsesværktøjer kan hjælpe dig med at samle teamet igen? Hvordan kan du skabe et engageret team i den nye Corona virkelighed? Og hvordan motiverer du hele teamet, når dit team både består af utålmodige medarbejdere der ikke kan vente med at komme tilbage på kontoret, og medarbejdere der er blevet glade for hjemmearbejdet. Hvordan motiverer du både de medarbejdere der har nydt roen på hjemmekontoret, og samtidig de medarbejdere der kommer udslidte tilbage på kontoret efter månedsvis af hjemmeskole kombineret med hjemmearbejde?

På dette webinar får du indsigt og inspiration omkring ledelsesværktøjer til at designe den adfærd i teamet, som I har brug for at kunne skabe de forandringer, som ”the new normal” kræver af jer nu.

På Rigét webinaret får du inspiration af:

Britta Ankerstjerne er grundlægger af og Master Trainer hos Peak Balance, der er eksperter i at arbejde med adfærdstræning og adfærdsdesign, og at skabe lederskab af high-performance teams på baggrund af over 30 års international forskning.

 

Se webinar her: 

Klik her for at læse oplæg via PDF

 

 

 

Detaljer

Dato:
07/05/2021
Tidspunkt:
09:00 - 10:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Rigét Netværk
E-mail
info@rigetnet.dk
Se Arrangør hjemmeside