Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sådan får du succes med at arbejde på tværs af kulturer

04/11/2019 kl.13:00 - 16:00

Få redskaber til at arbejde mere effektivt på tværs af kulturer.

Samarbejde på tværs af både internationale og kulturelle grænser er i dag en naturlig del af de fleste lederes arbejdsliv og ansvar.

Udfordringerne er mange, og håndteret forkert kan kulturforskelle resultere i dyre misforståelser, lav produktivitet, afbrudte samarbejder og nedgang i ordrer. Men håndteret rigtigt kan kulturforskelle skabe drive, innovation, nye perspektiver og forretningsmuligheder.

På dette Brain Boost afsløres den helt nye bog ‘Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures’. På seminaret vil du som de allerførste få metoderne direkte fra bogens forfatter Annette Dahl, som vil sætte dig i stand til både at tackle udfordringerne og udnytte mulighederne når du arbejder på tværs af kulturer.

Ved tilmelding modtager du et uddrag af den helt nye bog gratis i din inbox! I dette kan du bl.a. læse om 4R-modellen, der fokuserer på de fire kulturelle dimensioner, som oftest skaber udfordringer i tværkulturelle samarbejder.

I løbet af eftermiddagen får du gennem indlæg og diskussioner:

  • En ny værktøjskasse med enkle og knivskarpe redskaber til at navigere på tværs af kulturer
  • Et kraftfuldt sprog til at håndtere alle slags situationer, hvor der er kulturforskelle på spil
  • Træning i at skifte mellem forskellige perspektiver, så du kan skabe bedre løsninger i dit internationale arbejde

Der er også masser af konkrete tips og teknikker til dig, der måske arbejder i virtuelle, globale teams. Med metoderne, som Annette Dahl præsenterer på dagen, bliver du godt klædt på med enkle redskaber, som kan styrke dit globale eller tværkulturelle arbejde.

Deltagelse er gratis, men har du tilmeldt dig og bliver forhindret i at deltage, vil vi gerne have besked på mh@rigetnet.dk.

Ved manglende besked om udeblivelse forbeholder vi os retten til at fakturere kr. 300 for omkostninger af forplejning på dagen.

Annette Dahl, Adm. dir, C3 Consulting

Annette kickstartede C3 Consulting i 2006 som selvstændig Kina-ekspert – og gjorde på få år virksomheden til en anerkendt leverandør af en bred vifte af interkulturelle træningsforløb. Som MA i kinesisk, kultur og kommunikation taler Annette kinesisk og har boet og arbejdet jævnligt i Kina, siden hun første gang besøgte landet i 1995. Annette var pionér i at omsætte Kina-forskning til hands-on kulturtræning og er i dag en af Danmarks førende eksperter på kinesisk forretningskultur.

Tilmelding

  Er du medlem af et Rigét netværk idag?
  JaNej

  Evt. kontaktperson hos Rigét?
  Peter BalstrupRené Krieger ChristensenHeidi Nyby

  Hvordan blev du bekendt med dette seminar?
  Jeg blev inviteret af Rigét pr. e-mailJeg blev inviteret med af kollega/venJeg så et opslag på LinkedInGennem søgning på nettetAndet

  Samtykke (skal udfyldes):
  Ja tak, jeg vil gerne tilmelde mig seminaret. Når du tilmelder dig seminaret, giver du samtykke til, at Rigét må kontakte dig med yderligere information om seminaret på e-mail og telefon. Du giver desuden samtykke til, at Rigét ca. 4 gange årligt må sende dig invitationer til vores seminarer samt nyheder og inspirerende, faglige artikler. Du kan altid rette eller tilbagekalde dit samtykke. Ved at bekræfte godkender du samtidig vores persondatapolitik

  Detaljer

  Dato:
  04/11/2019
  Tidspunkt:
  13:00 - 16:00
  Begivenhed Kategori:

  Arrangør

  Rigét Netværk
  E-mail
  info@rigetnet.dk
  Se Arrangør hjemmeside

  Sted

  Rigét Netværk
  Lyngsø Allé 3 A
  Hørsholm, 2970 Danmark
  + Google Maps
  Se Sted hjemmeside