Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fremtidens leder

01/04/2019 kl.13:00 - 16:00

Fremtidens leder

Hvem er fremtidens leder? Hvordan sikrer du din karriere som leder i fremtiden? Hvilke kompetencer skal til for at lede fremtidens teams? Hvor meget fylder innovation for fremtidens leder?

 

Få svar når en ny rapport om fremtidens leder afsløres d. 1. april.

 

På dette Rigét Brain Boost møder du ledelseseksperter fra Rigét Advisory Board, som har bidraget til konklusionerne i den nye rapport. Få indblik i ledelseseksperternes syn på hvem fremtidens leder er. Eftermiddagen byder også på indlæg fra ledelseseksperter i Rigét Advisory Board og efterfølgende paneldiskussion – læs mere om de forskellige indlæg forneden.

 

 


“FORVENTNINGER TIL FREMTIDENS LEDER”
Peter Balstrup, CEO, Rigét Netværk

CEO for Rigét Netværk præsenterer key findings fra den nye rapport om fremtidens leder. Få et spændende indblik i fremtidens organisation, samarbejdsmodeller, og lederens DNA i fremtiden.

 

 

“FRA INNOVATION TIL FOKUS PÅ KREATION”
Nils Elmark, Fremtidsforsker, Incepcion
CEO i Incepcion Ltd. Virksomheden identificerer internationale forretningstendenser, udarbejder strategiske fremtidsscenarier og afdækker nye vækstområder. Nils Elmark er skribent og foredragsholder om fremtidens muligheder.

 

 

 

“FREMTIDENS LEDER FÅR BRUG FOR GLOBALE KOMPETENCER”
Annette Dahl, Adm. Direktør, C3 Consulting 
Adm. direktør og Cheftræner i kulturtræningsvirksomheden C3 Consulting. Ekspert i global ledelse, og har stor erfaring med at træne ledere på alle niveauer fra Danmarks største virksomheder i at lede, kommunikere og samarbejde globalt

 

 

 

“FREMTIDENS ORGANISATION”
Claus Laigaard, CEO, Laigaard & Partners 

23 års erfaring i Executive Search og konsulentbranchen. Passioneret omkring udvikling af morgendagens ledere og organisationer. Har udviklet ”Fishbowl Philosophy” – En ny måde at tænke organisation, ledelse og måden at arbejde på.

 

 

 

“INKLUDERENDE LEDELSE OG DIVERSITET ER FREMTIDENS KONKURRENCEPARAMETER”
Tine Arentsen Willumsen, CEO, Above & Beyond 
Ejer og CEO hos Above & Beyond Group og stifter af The Danish Diversity Council. Står bag den årlige Womenomics Nordic Business Conference. Har skrevet bogen:” Womenomics – Gender Diversity and the Rise of Female Driven Growth Potential”.

 

 

 

“DIGITAL INNOVATION I FOKUS FOR FREMTIDENS LEDERE”
Line Lyst, Group Director, Head of Innovation, Rambøll

Med speciale i at lede digital innovation i store virksomheder, står Line i spidsen for at accelerere innovation og nye forretningsmuligheder. Ved at sætte strategisk retning for innovation, anvende tilgangen til at innovere fra start-up miljøet med idé sprints og hurtige eksperimenter, lancerer Rambøll nye løsninger.

 

 

“FREMTIDENS LEDELSE HAR DANNELSE OG KARAKTER”
Karen Hoby Skanning, Senior Konsulent, Cphbusiness
Senior Konsulent hos Cphbusiness og tilknyttet CBS som ekstern lektor. Underviser i Ledelse, Forandringskommunikation og Interkulturel forståelse. Samarbejder med virksomheder om træningsforløb i kommunikation og kultur for fremtidens ledere. Er tilknyttet forskningsprojekter om fremtidens ledelse.

 

 

“HVAD BETYDER INNOVATION FOR FREMTIDENS LEDERE”?
Steen Lindby, Vice President Group R&D, ROCKWOOL INTERNATIONAL 
Steen har mange års erfaring med ledelse af spændende nytænkende innovation, udvikling og forandringer i store internationale virksomheder, og har en spændende tilgang til hvad innovation betyder for fremtidens ledere.

 

 

 

 

DAGENS VÆRT & FACILITATOR 
Heidi Nyby, Chefkonsulent, Rigét Netværk

 

 

 

 

Læs mere om “Fremtidens Leder” og mød eksperterne i Rigét Advisory Board her.

 

Tilmeldingsformular

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Detaljer

Dato:
01/04/2019
Tidspunkt:
13:00 - 16:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Rigét Netværk
E-mail
info@rigetnet.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Rigét Netværk
Lyngsø Allé 3 A
Hørsholm, 2970 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside