Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ledelse mellem kaos og kontrol

30/01/2023 kl.13:00 - 16:00

Hvad gør man som leder, når det uvisse ikke kan sættes på formel og regnes ud?

Hvordan tager man som leder uvisheden på sig og slipper trangen til altid at være i kontrol i en tid præget af forandringer?

Det er én af de væsentligste udfordringer ledere og organisationer står over for i dag i en omskiftelig virkelighed, hvor det uventede ikke bare kan ske, men rent faktisk sker.

Ved dette Brain Boost Seminar konfronterer Cand. psych. Thomas Rosenberg og ledelsesrådgiver Jacob Christoffer Pedersen fra virksomheden INTO THE GREY os med konsekvenserne af den nye virkelighed for ledere.

Thomas og Jacob fører os ind i uvisheden og kompleksitetens skygger for at blive klogere på, hvordan man dér kan skabe reelle ledelses resultater. Vi skal udfordre lederens ofte ensidige jagt efter kontrol, forudsigelighed og orden. En jagt, som risikerer at munde ud i negative konsekvenser, som manglende fleksibilitet og forfejlet handlekraft.

Her er masser af ny inspiration at hente til dit lederskab.

 

Dagens spændende program:

Kl. 13.00 Scenen sættes af Rigét:

Bestyrelsesformand Karsten Koed byder velkommen.

Founder Flemming Rigét har ordet.

CEO & facilitator Peter Balstrup introducer dagens program.

 

Kl. 13.30 Ledelse mellem Kaos & kontrol Del 1:

Kompleksitet – og derfor en underliggende uvished – er over alt. I relationerne mellem os. I vores organisationers kultur. I vores ledelse. I verdens turbulens. Kompleksitet kan være dybt problematisk og angstprovokerende som leder, men også opløftende og finder nye veje frem, og indeholder kimen til uventede løsninger. Men hvordan bliver vi som ledere bedre til at blive bevidste om den kompleksitet, som vi lever i? Og hvordan kan vi i højere grad lære at tage kompleksitetens uvished på os i stedet for at skubbe den væk? En spændende udfordring for fremtidens ledere.

 

Kl. 14.30 Netværks pause – Hvor vi netværker og fejrer Rigéts 40 års jubilæum med champagne & tapas

Kl. 15.00 Ledelse mellem Kaos & kontrol Del 2:

Hvis det egentlige liv og alle betydningsfulde erfaringer opstår i mødet med det, der ikke kan kontrolleres i klassisk forstand, hvordan bliver man så som leder bedre til at navigere i uvisheden? Hvis kimen til mange svar ligger i at træde ind i uvisheden eller facilitere processer på uvishedens præmisser, hvordan gør man som leder så det på intelligente måder?

Kl. 16.00 Peter Balstrup/ Rigét runder dagen af

 

Se præsentationen fra Brain Boost her:

Ledelse mellem Kaos og Kontrol – Thomas Rosenberg og Jacob Pedersen Into The Grey

Detaljer

Dato:
30/01/2023
Tidspunkt:
13:00 - 16:00

Arrangør

Rigét Netværk
E-mail
info@rigetnet.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Rigét Netværk
Lyngsø Allé 3 A
Hørsholm, 2970 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside