fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Diversity & Inclusion

28 november kl.13:00 - 16:00

Er du klar til at arbejde med diversitetsledelse?

Arbejder du stadig med traditionel ledelse af hele teams? Eller formår du at skabe individuelt følgeskab på tværs af medarbejdertyper?

Deltag i dette Brain Boost for at kigge nærmere på hvorfor diversitetsledelse bliver vigtig for at kunne skabe succes som leder.

 

Lær at skabe følgeskab

Fremtidens ledere skal kunne motivere utrolig mange forskellige typer af medarbejdere på mange forskellige og helt individuelle måder. I fremtiden vil din indflydelse som leder defineres af dine evner til at skabe følgere. Følgeskab er ikke længere en leders ret. Succesfulde ledere vil være de ledere der kan skabe følgeskab. Man taler om at fremtidens ledelse er ”Ledelse med invitation”. Og derfor er dine evner til at mestre diversitetsledelse vigtige.

 

Lær nye ledelsesdiscipliner at kende

På dette Brain Boost seminar kigger vi nærmere på, hvad diversitetsledelse egentlig er, og hvorfor det er så vigtig en disciplin for fremtidens ledere. Få indblik i den nye lederrolle i den fremtidige organisation præget af mange nye medarbejder typer, specialister og nedbrudte hierarkier. Og få ny inspiration til at redefinere lederrollen i fremtiden.

 

 

Tilmelding

  Er du medlem af et Rigét netværk idag?
  JaNej

  Evt. kontaktperson hos Rigét?
  Peter BalstrupRené Krieger ChristensenHeidi NybyDavid Engle

  Hvordan blev du bekendt med dette seminar?
  Jeg blev inviteret af Rigét pr. e-mailJeg blev inviteret med af kollega/venJeg så et opslag på LinkedInGennem søgning på nettetAndet

  Når du tilmelder dig seminaret, giver du samtykke til, at Rigét må kontakte dig med yderligere information om dette seminar på e-mail og telefon.

  Detaljer

  Dato:
  28 november
  Tidspunkt:
  13:00 - 16:00

  Arrangør

  Rigét Netværk
  E-mail:
  info@rigetnet.dk
  Hjemmeside:
  https://rigetnet.dk/

  Sted

  Rigét Netværk
  Lyngsø Allé 3 B
  Hørsholm, 2970 Danmark
  + Google Maps
  Hjemmeside:
  https://rigetnet.dk/