Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rigéts Nytårskur 2020: 3 vaner til high performance teams

13/01/2020 kl.13:00 - 16:00

Savner du mere fokus, mindre pres og mere tid?

De fleste mennesker føler de arbejder under konstant tidspres, og at der ikke er timer nok i døgnet. Når vi føler os konstant presset, performer vi ikke optimalt. Vi begynder at arbejde mekanisk og opgaverne skal bare overstås, så vi kan komme til den næste opgave.

Vores hjerne slår over i et gear, hvor vi ikke tænker i helhed, og kreativitet og handlekraft reduceres. Det betyder typisk også, at vi mister arbejdsglæde og mening.

Du går hjem med værktøjer til:

      • At skelne imellem INDIVIDETS præstationsevne og påvirkning på teamets performance
      • At forstå de væsentligste byggeklodser til at SKABE et high-performance TEAM.

Tina Gaarn Christensen og Brian Nielsson har udviklet en bæredygtig proces, der lærer teams de grundlæggende principper til at performe på et højt niveau samtidig med, at de oplever, at få MERE tid, High Performance og MINDRE stress. I løbet af denne eftermiddag, løfter Brian og Tina sløret for, hvordan man med forholdsmæssig små ændringer i relationel og individuel adfærd, kan skabe et High Performance Team med langtidsholdbar effekt. Tina og Brian arbejder med afsæt i hjerneforskning og relationsteori.

Ingen nytårskur uden…

Traditionen tro byder vi naturligvis på lækre tapas og et glas bobler, så vi kan ønske hinanden et godt nytår.

Om oplægsholderne:

Tina Gaarn Christensen

Tina arbejder med at udvikle bæredygtige high-performance teams med afsæt i hjerneforskning, relations-, adfærds- og kommunikationsteori. Tina ved, hvordan man får skabt et stærkt VI i et team, der gør det både sjovere, vedvarende og mere effektivt at skabe resultater. Alle værktøjer præsenteres, så de er umiddelbart implementérbare og relevante for teamets succes.

Brian Nielsson

Brian træner mennesker i at blive 100% nærværende og mentalt skarpe. Han underviser i værktøjer, der øger ens evne til at være fokuseret og mentalt skarp, når man skal præstere, og ens evne til at koble fuldstændig af, når man restituerer. En veksling der betyder, at man kommer ud af gråzonen, og lettere kan opnå de resultater, man ønsker inden for alle områder i sit liv.

Tilmelding til venteliste – Seminaret er fuldt booket men du er velkommen til at tilmelde dig ventelisten. Du får besked hvis der bliver en ledig plads.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Detaljer

Dato:
13/01/2020
Tidspunkt:
13:00 - 16:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Rigét Netværk
E-mail
info@rigetnet.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Rigét Netværk
Lyngsø Allé 3 A
Hørsholm, 2970 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside