Det sker i netværksgrupperne

Rigét har faciliteret netværk og udviklet ledere siden 1983

I de første mange år skulle vi forklare, hvorfor det er vigtigt at have et godt netværk. Nu er de fleste som udgangspunkt en del af et professionelt faciliteret netværk eller har været det. I dag er der heldigvis meget opmærksomhed på at være i det rigtige netværk. Og med det rigtige mener vi det netværk, som kan skabe den meningsfuldhed og værdi, som netværksmedlemmet har brug for lige netop nu. Vi syntes at den udvikling har været spændende –  også selv om der er rigtig mange udbydere af netværk på markedet i dag. Det giver os nemlig mulighed for at diskutere netværksmatch med den, som søger et netværk, med en meget højere succesrate end tidligere, fordi de fleste godt ved, hvad de har behov for.

Vi har vores KPI’er som mange andre virksomheder, de to vigtigste målepunkter for os er fremmøde-procenterne og ancienniteten i grupperne. Disse to parametre er udtryk for kundetilfredsheden og for vores evne til at levere netop meningsfyldte og værdigivende relationer.

Målepunkterne har været ret konstante over årerne, og de seneste målinger viser, at fremmødeprocenten til møderne i gennemsnit har været 68% i 2018-19 og at vores medlemmer i gennemsnit er 6½ år i en Rigét netværksgruppe.

 

Fremtidens ledere mødes med Rigét mindst fem gange om året

Fremtidens lederskab er et tema, som optager vores netværksgrupper og os meget. Vi har som bekendt undersøgt, hvad fremtrædende eksperter mener vil kendetegne fremtidens lederskab. Vi præsenterede resultaterne i foråret. Det er vores intention at gøre vores netværksmedlemmer endnu mere bevidste om, hvad der skal til, for at de bliver ved med at være dygtige og succesfulde ledere.

 

Uforudsigelighed – Kulturdiversitet – adfærd, er de tre væsentligste overskrifter. Disse ord dækker hver især over en masse vigtige temaer og konkrete dilemmaer, som vi skal arbejde med. Netværksmøderne indeholder som regel en kombination af erfaringsudveksling, dilemma–cases, personlig sparring og generelle temaer. Temaerne i den kommende sæsons møder tager netop udgangspunkt i ’findings’ fra rapporten.

 

Vi har et billede af de enkelte netværksgruppers sweet spots i forhold til rapportens budskaber, og med udgangspunkt i det, har vi planlagt forløb, som skaber meningsfyldte samtaler, refleksion og inspiration med temaerne som udgangspunkt. Vi inviterer, som vi plejer, eksterne eksperter til at lave oplæg og workshops i netværksgrupperne også med temaerne som omdrejningspunkt.

 

Hos Rigét har vi fire Brain Boosts om året. Det er ved disse seminarer, vi samler mange af vores netværksgrupper på tværs. Temaerne på disse møder vil også afspejle de temaer, som er aktuelle og relevante ifølge rapporten. Hvis du er gået glip af rapporten, så er du velkommen til at downloade den her på vores side – se boksen nederst til højre.

 

Du er også velkommen til at deltage i debatten i de forskellige temaer. Det vil foregå dels på LinkedIn, men også her på hjemmesiden. Du kan holde dig orienteret ved at følge de to kanaler. Hvis du vil endnu tættere på de konkrete diskussioner og debatter i netværksgrupperne så er du altid mere end velkommen til at kontakte en af facilitatorerne hos Rigét netværk.

Læs også de andre indlæg fra Rigéts sommerhilsen 2019

Har du set vores kommende Rigét Brain Boosts?:

2. september 2019: Arbejdsglæde nu!

4. november 2019: Sådan får du succes i globale projekter

13. januar 2020: 3 vaner til High Performance Teams

 

Klik her for at læse mere!

Få gratis rapport: Fremtidens leder

…og bliv klog på trends indenfor fremtidens ledelse

Klik her!