40 ÅRS ERFARING MED VÆRDISKABENDE RELATIONER

Hos Rigét har vi faciliteret netværk siden 1983. Gennem 40 år har vi samlet erfaring og viden om hvad der skal til for at bringe værdi gennem netværk til medlemmerne. Det faglige indhold er vigtigt men det menneskelige og personlige betyder lige så meget. Vi kender hinanden i grupperne og facilitatorerne sørger for at alle bliver set og hørt.

 

 

VI SÆTTER BARREN HØJT, NÅR DET KOMMER TIL KVALITETEN AF MØDERNE

Din facilitator sætter en stor ære i konstant at være opdateret på, hvor netop du befinder dig i dit arbejdsliv og således sikre, at du hele tiden indgår i den – for dig – rigtige netværksgruppe. Skifter du jobfunktion, eller ændrer dit ansvarsområde sig, tager facilitatoren en samtale med dig. Du har altid mulighed for at skifte til den gruppe som er bedst for dig.

 

Kontakt os for at høre mere om, hvilken værdi et medlemskab hos Rigét kan skabe for dig og din organisation.

Så meget værdi får du hos Rigét:

Præcist match

Facilitatoren mødes ofte med kandidaterne til grupperne face to face før de er ’godkendt’ til optagelse. Derved sikrer vi, at der er et gensidigt match.

Professionel mødefacilitering

Af erfarne facilitatorer som sikrer, at alle bliver hørt og set. Alle møder har et formål, er målrettet og baseret på gode samtaler - og funderet i højeste grad af fortrolighed.

Max 14-18 deltagere

For at sikre ``taletiden`` for den enkelte deltager, foretrækker vi grupper med max 18 medlemmer

Personlige Advisory Boards

Den enkelte deltager har sit eget Advisory Board i ``øremærkede`` sessions på møderne og efter behov mellem møderne.

Én-til-én coaching

Udover den kontinuerlige sparring fra din netværksgruppe har du mulighed for én-til-én samtaler med din facilitator efter behov.

5 årlige møder & 3 seminarer

Inkl. en årlig netværksmiddag. Udover netværksmøderne har du som medlem adgang til vores 3 årlige seminarer med faglige, forretningsmæssige emner. Det er på seminarerne, du skaber relationer til medlemmerne i de øvrige netværksgrupper.

Inspiration fra eksterne efter behov

Som medlem bliver du en del af et stort netværk af eksterne specialister. Rigét har relationer til eksperter indenfor de fleste faglige områder. Rigét vælger imellem de dygtigste eksperter, hvis viden er aktuel og relevant.

Møder ude i virksomhederne

Fordi det giver et spændende indblik i hvordan, tingene gøres andre steder. Gensidig benchmarking er altid aktuelt.

Between-job ordning

Der sikrer, at du stadig kan være en del af netværket, såfremt du mister dit job. Et godt netværk er guld værd - både i med- og modgang! Du kan være en del af din gruppe i op til et år, uden at der bliver betalt for din deltagelse af en virksomhed.

Rigét har også sine KPI'er

Medlemmernes fremmødeprocent: 64% Medlemmers genkøbsprocent: 74% Gennemsnitlig medlemsanciennitet: 5,5 år