Den generelle stemning i virksomhederne!

closeup of the hand of a young caucasian man on the beach, in front of a folded beach umbrella and the ocean in the background, holding a stone with the text back to work written in it

Der er stadig en optimisme, positivitet og fokus på muligheder i virksomhederne. Vores umiddelbare indtryk er, at mange virksomheder har ’ordrebøger’, som er over niveau.  

Stemningen er blevet en smule mere afdæmpet. Der holdes en lille smule igen og der afventes. Hvad er det så der ventes på?  

Rentestigningen hvilken vej går det? Krigen i Ukraine, hvor lang tid, varer den, hvordan ender den og er vi på vej mod en ny verdensorden? 

Begge bringer store usikkerheder med ind i virksomhederne og det betyder at virksomhedernes business cases udtrykker en mindre risikovillighed.    

I visse jobfunktioner og geografiske områder er det svært at rekruttere kvalificeret arbejdskraft, hvilket også sætter en begrænsning på udviklingsmulighederne. 

 

Klik her for at læse de andre emner:  

 

    

Har du set vores kommende Rigét Brain Boosts?:

Bæredygtighed – Det nye konkurrence parameter?

26. september 2022

Diversity & Inclusion

28. november

Klik for at læse mere!

Nysgerrig på fremtidens ledelse?

Hos Rigét er vi meget optagede af Fremtidens Leder. Vil du vide mere om vores arbejde med forventningerne til fremtidens ledere?

Så klik her for at læse mere!