Big data baner vejen for det moderne salgsteam

Digitalisering skaber både muligheder og udfordringer for nutidens Salgschefer. Nye profiler kommer nu i spil når Salgschefen skal sætte sit Salgsteam for fremtiden.

For digitaliseringen af salgsverdenen sætter krav om nye værdier hos det moderne salgsteam. Sælgeren fra den gamle skole, der altid var på farten med en telefon i den ene hånd og en flybillet i den anden er med tiden blevet ændret. I stedet har Big data åbnet dørene for en mere effektiv tilgang til salg.

I dag er det muligt at køre store dele af salgstragten online. Mange virksomheder kan finde potentielle leads nemt med et simpelt søgefilter gennem diverse software. Yderligere kan sælgere med et par klik tilgå sig data om folks købsadfærd på internettet, jobstilling, kontaktinformationer osv.

Mulighederne er uendelige og vigtige at forstå som sælger, hvis man i 2021 vil være et skridt foran sine konkurrenter. Ikke alle er kommet med på bølgen endnu, men nye generationer af salgsteams er uddannet på området. De skal sammen med de erfarne sælgere skabe en kombination af det bedste fra 2 forskellige salgsverdener fra 2 forskellige tider.

Alt dette bliver der sparret om når erfarne Salgschefer mødes i Netværk hos Rigét. Er du selv Leder inden for salgs verdenen, og ønsker du sparring med ligesindede i branchen? Så kontakt os her, og få en gratis vurdering af din profil til netop dette netværk.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.