Hvem er fremtidens leder?

Fremtidens leder beskåret

Gratis rapport:
Trends indenfor fremtidens ledelse!

 

I mange år har Rigét udviklet ledere i netværk. Vi har været – og er stadig – en del af rigtigt mange lederes hverdag. Det giver os et stort og værdifuldt indblik i, hvad der optager lederne. Og vi oplever, at ledernes bekymringer og nysgerrighed på, hvad der skal ske med lederskabet i fremtiden – det optager mange.

 

Hos Rigét ønskede vi derfor –  sammen med lederne – at blive mere bevidste om, hvilke forandringer, krav og muligheder der vil være i fremtiden.Med rapporten: ”Hvem er fremtidens leder”, undersøgte vi emnet  nærmere. Vi har interviewet, faciliteret, læst, undersøgt, udvalgt og vurderet en stor mængde input og sammensat en rapport, hvis formål er at afdække spørgsmålet om, hvordan omridset af fremtidens leder ser ud.

Nysgerrig på fremtidens ledelse?

Ja, tak - giv mig et interessant indblik i ledelseseksperternes syn på, hvilke ledere der er behov for i fremtiden.
Få rapporten nu!

Rigét Advisory Board & inddragelse af alle vores medlemmer

Som led i processen, har vi skabt et Advisory Board, som gennem en møderække i nov. 2018 – jan. 2019 har arbejdet hen imod at afdække de forventninger, der er til fremtidens ledere. Rigét Advisory Board består af 15 særligt udvalgte eksperter i ledelse, der har debatteret spørgsmål som:

  • Hvad skal der til for at sikre en succesfuld karriere som leder i fremtiden?
  • Hvilke kompetencer vil gøre en forskel for lederen af fremtidens teams?
  • Og hvordan vil ændringer i det omkring liggende samfund påvirke fremtidens ledelsesgerning?

 

MØD MEDLEMMERNE AF RIGÉTS ADVISORY BOARD HER.

 

Rigét Advisory Boards konklusioner afsløres i rapporten, der ligeledes giver et interessant indblik i ledelseseksperternes syn på, hvilke ledere der er behov for i fremtiden. Rapporten indeholder også en spændende undersøgelse blandt alle ledere, som er medlem af et Rigét Netværk. Alle disse ledere er i en spørgeskemaundersøgelse også blevet spurgt om hvem fremtidens leder er, og rapporten er derfor en spændende konklusion af anbefalinger fra de 15 ledelseseksperter i Rigét Advisory Board og anbefalinger fra de mange ledere, som har deltaget i spørgeskemaundersøgelsen.

Se videointerviews med udvalgte medlemmer af Rigét Advisory Board og hør om deres forventninger til fremtidens ledere
Se videoerne her