Digital transformation - AFHOLDT

Dato og tidspunkt 15-1-2018 13:00-16:00 på Lyngsø Allé 3, 2970 Hørsholm

Digital Transformation, Ja tak – men hvordan?

Rigét inviterer endnu engang indenfor til et spændende seminar - denne gang med fokus på digital transformation i praksis.

Vi hører altid om de kendte eksempler som Airbnb og Über, når der bliver talt om digital transformation. Men hvordan arbejder ’almindelige’ virksomheder med innovation, og hvad skal der til for at lykkes? Få inspiration, værktøjer og konkrete eksempler, når Line Lyst bl.a. tager dig med bag kulissen i LEO Innovation Lab.

Det handler ikke kun om teknologi, men i lige så høj grad om den ledelsesmæssige opbakning, medarbejdernes kompetencer og virksomhedens strategi.

På seminaret – som er en aktiv workshop - kan du bl.a. høre om;

  • Hvad betyder digital transformation?
  • Hvordan kan du engagere dine kunder på nye måder?
  • Hvad er de største udfordringer?
  • Hvad er succeskriterierne for digital transformation?
  • Hvordan arbejder man i et Innovation Lab? 


Om oplægsholderen:

Line Lyst er front-løber indenfor digital transformation, og har 20 års erfaring med innovation fra både mediebranchen, legetøjs- og medicinalindustrien. Line er Global Head of Commercial Innovation i LEO Innovation Lab – en uafhængig enhed etableret af LEO Pharma for at skabe en mere agil organisation, hvor innovation kan trives og løsninger hurtigere bringes på markedet. Derudover er Line formand og medlem af Advisory Boards for to B2C start-up virksomheder. Læs mere om LEO Innovation Lab her. 

Har du spørgsmål omkring seminaret, er du velkommen til at kontakte Mie Hørlykke - se kontaktoplysninger til højre.

 Leo

Mie Hørlykke

Office Manager

Mie Hørlykke

Mobiltlf: 
22 43 33 57
E-mail: 
mh@rigetnet.dk
Læs mere om Mie