Medarbejderdrevet idéudvikling

Dato og tidspunkt 18-9-2017 kl. 13:00 - 16:00

Nej-hatten er et super effektivt værktøj, når man skal idégenerere, for det giver tingene nye perspektiver og åbner op for nye muligheder. Men den skal bruges rigtigt! Hvordan man gør dette - og meget mere - kan du få svar på, når Dan Ravn fra Naked Goat faciliterer en workshop hos Rigét. 

Virksomheder som Google, 3M og Facebook har for længst lagt strategien om; Nøglen til gode idéer ligger hos medarbejderne. Når medarbejderne får medansvar, og bliver medudviklere af virksomheden, produkter, og service, får virksomheden både mere engagerede medarbejdere og ikke mindste også direkte brugbare og værdigivende idéer.

I har en meget større ressource, end I går og tror
Uanset om det drejer sig om medarbejdere på et lager, i en marketingafdeling eller på et socialkontor, er medarbejderne den mest oversete ressource, som bare venter på at blive aktiveret.

Faktisk mener kun 25 % af alle medarbejdere, at de lever op til deres fulde kreative potentiale – for de har ikke de konkrete værktøjer, der skal til, for at kunne tænke ud af boksen.

Hvis du tænker, at det ikke er medarbejdernes job at udvikle virksomheden, går du altså glip af både vigtig udvikling, et bedre arbejdsmiljø og en bedre bundlinje.

Aktiv workshop
På Rigéts kommende seminar vil Dan Ravn fra Naked Goat introducere dig til, hvordan du kan blive bedre til at tænke ud af boksen. Seminaret vil denne gang fungere som en aktiv workshop – vi vil tage udgangspunkt i jeres konkrete udfordringer, og arbejde kreativt og idéudviklende med dem. Så tag dine medarbejdere, kolleger eller chefer under armen, og bliv bedre til at tænke ud af boksen sammen.

Dagens program:

13.00 - 13.30 - introduktion til kreativitet

13.30 - 14.30 - Idéudvikling i grupper

14.30 - 15.00 - Networking og pause

15.00 - 16.00 - idéudvikling i grupper


Om Naked Goat
Naked Goat hjælper virksomheder med at få markant bedre idéer gennem medarbejderdrevet idéudvikling. Dan Ravn har i 18 år arbejdet professionelt med idéudvikling og faciliterer brainstorms, kurser og workshops i idéudvikling inden for Marketing, produktudvikling og oplevelse.

Læs mere om Naked Goat her.

Naked Goat

Tilmelding til seminaret: "Medarbejderdrevet idéudvikling"