Fremtidens lederskab - har du, hvad der skal til?

Dato og tidspunkt 20-11-2017 kl. 13:00 - 16:00

Uddannelsen i at blive en god leder stopper aldrig
På verdensplan bruges der hvert år et 3-cifret milliardbeløb på uddannelsen og udvikling af ledere – men undersøgelser viser, at mindre end 10 % har en reel ledelsesmæssig effekt. Hvordan kan det være?

Det virker som om, at der er en generel holdning til, at når en lederuddannelse er gennemført og alle bøgerne er læst, så er man automatisk en god og kompetent leder?!

Nøglen til succesfuld ledelse ligger i evne til at danne relationer
Nøglen til et succesfyldt lederskab ligger i ”relationen” og evnen til ”konfrontationen”! Evnen til at skabe, uddybe og kvalificere relationen til medarbejdere og kolleger og samtidig kvalificere evnen til en udviklende dialog er altafgørende for at lykkes. Uddannelser, kurser og træning er tæt på værdiløse, hvis lederen ikke evner at skabe en autentisk, oprigtig og nærværende relation gennem en kvalitativ dialog til både medarbejdere, andre ledere, kunder og chefen.

At mestre dette kræver ikke blot et lederkursus, men er en udviklingsproces, der i virkeligheden aldrig slutter.

Aktiv workshop
På dette seminar vil Torben Haugaard og Ingrid Klinth præsentere nogle helt nye og anderledes udviklingsmetoder end de uddannelser og kurser, der har været tilgængelige på markedet igennem de sidste 15-20 år.

De gør op med myter som:

  • ”Man skal ikke blande arbejde og privatliv”
  • ”Medarbejderens privatliv vedkommer ikke virksomheden”
  • ”Ledelse handler om opgaver – ikke følelser”
  • ”Lederen skal ikke blande sig i medarbejderens privatliv” etc.  

Faktisk peger flere førende eksperter på, at ledere i fremtiden skal kunne vise noget mere af sig selv og derved udvikle en mere autentisk kontakt i alle relationer.

Udvikling kvalificeres ved at man både udvikler faglige og personlige kompetencer i relationen – især når det gælder ledelse.

Dagens program:

13.00 – 13.15      Introduktion

13.15 – 13.30      Præsentation af opgave i grupper

13.30 – 14.15      Gruppeopgave I

14.15 – 14.30      Evaluering af opgave

14.30 – 14.45      Pause og netværk

14.45 – 15.30      Gruppeopgave II

15.30 – 15.45      Evaluering af opgave

15.45 – 16.00      Opsamling og afrunding af dagen

 

Om oplægsholderne:

Torben Haugaard, virksomhedsrådgiver, erhvervsterapeut, coach og foredragsholder. Torben har mere end 25 års erfaring med udvikling og træning af ledere og medarbejdere. Læs mere om Torben her. 

Ingrid Klinth, Uddannet som levnedsmiddelkandidat med mere end 25 års industrierfaring, desuden erhvervsterapeut og organisationskonsulent. Ingrid arbejder med coaching, ledelsessparring og teamudvikling i videns- og ingeniør ”tunge” internationale virksomheder. Læs mere om Inrgid her. 

 

Tilmelding til seminaret: "Digital transformation - ja tak, men hvordan?"