Rigét A/S' Persondata- og cookiepolitik

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af Rigét A/S, Lyngsø Allé 3B, 2970 Hørsholm.

Mail: Info@rigetnet.dk

2. Indsamling af oplysninger

På vores hjemmeside indsamler vi to slags oplysninger om dig: cookie-data (der indsamles automatisk) samt oplysninger, du selv afgiver.

3. Cookies

Ved besøg på Rigéts hjemmeside, modtager du automatisk én eller flere cookies. En cookie består af en tekstfil, der bliver lagret i din browser (Firefox, Chrome, Explorer osv.) Den har til formål at kunne genkende dén enhed, du besøger vores site med – og husker altså hvordan du har ageret, sidst du besøgte vores side. En cookie kan ikke indeholde virus.

  • Så lang tid opbevares cookies
    • Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere) men de fornyes efter hvert besøg på Rigéts hjemmeside. Du kan til enhver tid slette dine gemte cookies i browser-historikken. Læs forneden, hvordan dette gøres.
  • Sådan sletter du cookies
  • Sådan undgår du cookies
    • Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering/  Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du desuden opleve at websitet ikke fungerer optimalt.
  • Hvad cookies bruges til på vores website
    • Cookies er med til at fortælle Rigét om dit besøg ved at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Vi indsamler informationer om, hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sider du besøger, om din computer/tablet/telefon har besøgt os før, hvilken browser du bruger, IP-numre osv. Dette er vigtigt for os at vide, for at kunne optimere og give dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores site.
  • Google Analytics (trafikmåling)
    • Vi anvender cookies fra Google Analytics, så vi kan måle, hvor meget trafik der er på vores website. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics  her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 4. Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, udfylder en kontaktformular eller tilmelder dig et af vores seminarer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. Herudover behandler vi almindelige oplysninger (såkaldte artikel 6 oplysninger) f.eks. navn, kontaktoplysninger, stilling arbejdsplads og lign. samt noter i forbindelse med dialog. 

  • Formål
    • Oplysningerne bruges til at få større viden om vores potentielle og nuværende medlemmer, og vil altid ske med henblik på at optimere vores services og indhold. Endvidere anvender vi oplysningerne til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller seminarinvitation.
    • Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring i form af nyheder, tilbud mv. kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring, du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.
  • Sikkerhed
    • Ifølge persondataloven skal personlige oplysninger opbevares fortroligt og sikkert. De personlige oplysninger bliver gemt på computere, der har begrænset adgang, og de er placeret i faciliteter med øget kontrol. Sikkerhedsforanstaltningerne kontrolleres løbende, så vi er sikre på, at vores brugeroplysninger bliver håndteret forsvarligt samt under hensyntagen til de rettigheder, du har som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der vil altid være en risiko forbundet med dette, hvis andre uberettiget tiltvinger sig adgang til dine oplysninger. Det er således på eget ansvar, du afgiver dine personlige oplysninger.

    • Grundet den stigende hastighed, internettet udvikler sig med, kan der opstå behov for at ændre i vores behandling af personoplysninger. Derfor er vi nødsaget til at forbeholde os retten til at opdatere og ændre i de nuværende retningslinjer for, hvordan personoplysninger behandles.

    • Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på denne side. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.
    • Du har ifølge persondataloven ret til at få oplysninger omkring, hvilke personoplysninger der kan henføres til dig. Viser det sig, at de oplysninger, der behandles om dig via denne side, ikke er rigtige eller er vildledende, har du ret til at kræve, at de bliver slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid kræve, at dine oplysninger bliver slettet. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, ligesom du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning.
  • 3. parter
    • Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, herunder Mailchimp til brug for udsendelse af e-mails og SurveyMonkey til brug for udsendelse af feedback-skemaer. 
    • Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til deres egne formål. Rigét A/S har lavet databehandleraftale med hhv. Mailchimp og SurveyMonkey, der garanterer, at de efterlever reglerne i henhold til GDPR.

 

Senest opdateret d. 29. maj 2018