René Krieger Christensen

Chefkonsulent

Rolle i Rigét
Jeg har været ansat i Rigét siden december 2016. Hos Rigét har jeg ansvaret for at etablere og facilitere en række af vores netværk rundt omkring i Danmark inden for segmenterne HR og Løn. Mit ansvarsområde er at få grupperne til at rykke sig, dvs. at jeg har ansvar for gruppernes mål, mødeledelse og facilitering. Derudover har jeg ansvaret for gruppernes opbygning – det være sig at skabe dét rigtige match, så netværksdeltagerne har plads i den rette netværksgruppe.

Baggrund:
Jeg har en baggrund som folkeskolelærer, og har i 10 år været selvstændig, hvor jeg har faciliteret og afholdt foredrag, kurser og workshops i kommunikation, samarbejde, præsentationsteknik og teamudvikling. Mit store fokusområde er vidensdeling, sparring og udvikling.

Ambitioner for netværksgrupperne:
Jeg brænder for at inspirere og skabe tillid og relationer mellem mennesker. For mig er det essentielt at få alle med på holdet, så alle støtter og opmuntrer hinanden til at bidrage til at nå det fælles mål. For mine netværksgrupper finder jeg stor glæde i at motivere og skabe god energi og ikke mindst vidensdeling.

Fritid:
Jeg betegnes af min familie som lidt af en sportsfreak. Det kommer både til udtryk på egen krop i form af golf og dans, men også ved at følge med i sport i TV og diverse medier, når der er dansk islæt indblandet. Det kan være alt fra golf til Formel 1, fodbold til curling. Klarer en dansker sig godt, er jeg der og følger med og hepper. Desuden er min familie og venner vigtige elementer i min hverdag, som jeg prioriterer meget højt.

René Krieger Christensen

Chefkonsulent

René Krieger Christensen

Mobiltlf: 
51 22 43 54
E-mail: 
rc@rigetnet.dk
Læs mere om René