Peter Balstrup Hansen

Direktør og ejer

Rolle i Rigét
Hos Rigét er jeg administrerende direktør, og arbejder med virksomhedens forretningsudvikling og strategi i samarbejde med virksomhedens bestyrelse. Jeg er endvidere proceskonsulent og har ansvaret for at facilitere vores netværksgrupper i segmenterne ledelse, supply chain og industri.

Baggrund:
Jeg har en baggrund som produktionsingeniør, og har bragt en solid lederkarriere inden for erhvervslivet med til Rigét. Erfaringen og kompetence er opnået gennem kontinuerlig efteruddannelse og ansvarsområder i nationale, internationale og globale virksomheder.

Ambitioner for netværksgrupperne:
Jeg sætter en ære i at udfordre og inspirere gruppernes netværksliv. Jeg mener, at et godt netværk udgør en ekstrem vigtig dimension i en moderne leders personlige og faglige lederskab. Det er mit ansvar at netværksgrupperne og dets medlemmer hele tiden udvikler sig.

Fritid:
Er vild med at dyrke sport, særligt løb, også maraton. Cykling på både landevej og ”off piste” er ved at blive en passion. Følger gerne mine to døtre i tykt og tyndt på håndboldbanen. Familie og venner er vigtige elementer i min hverdag, som jeg prioriterer meget højt.

Peter Balstrup Hansen

Direktør & partner

Peter Balstrup Hansen

Mobiltlf: 
26 11 17 11
E-mail: 
pb@rigetnet.dk
Læs mere om Peter