Mie Hørlykke

Office Manager

Rolle i Rigét:
Som Office Manager hos Rigét er jeg ansvarlig for den administrative håndtering af alle vores netværksmøder og seminarer. Ligeledes har jeg et stort fokus på at udvikle og styrke processer, der understøtter dels den daglige drift af kontoret og dels økonomi og rapportering.Kort sagt bindeleddet, der skal få tingene til at gå op i en højere enhed og styre de administrative opgaver sikkert fra A til B.

Baggrund:
Jeg har en uddannelsesmæssig baggrund indenfor HR. Herudover har jeg mere end 17 års erfaring med projektledelse, koordinering og kvalitetssikring indenfor bl.a. administration, kommunikation/web samt økonomi og daglig kontordrift  - særligt fra konsulentbranchen - hvilket giver et godt afsæt for varetagelsen af de mangeartede opgaver, jeg favner i Rigét.

Ambitioner for netværksgrupperne:
Gode netværksmøder kommer ikke af sig selv. Forud for disse ligger en excellent service og effektiv administration og planlægning. Jeg lægger stor vægt på, at vores deltagere oplever en sammenhængende, professionel og effektiv administration af møderne, både før under og efter. Alle deltagere skal føle, at deres investering i netværksgruppen -  såvel økonomisk som tidsmæssigt – giver mening og skaber reel værdi i deres dagligdag.   

Fritid:
Med en stor interesse for alt hvad der rører sig indenfor sund kost og motion, prioriterer jeg benhårdt at få plads til motionen i hverdagen – det være sig en løbetur, reformer-træning, mountainbike i skoven eller skøjteløb med mine unger. Herudover elsker jeg at eksperimentere i køkkenet, går aldrig ned på udstyret, når det kommer til køkken-grej, og besidder en regulær kogebogs-fetisch, hvilket indtil videre har resulteret i en samling på mere end 150 kogebøger.

Mie Hørlykke

Office Manager

Mie Hørlykke

Mobiltlf: 
22 43 33 57
E-mail: 
mh@rigetnet.dk
Læs mere om Mie