Marianne Horsebøg

Direktør 

Rolle i Rigét:
Jeg faciliterer en række af vores ledelsesgrupper samt grupper indenfor vores salgs -og marketingsegment. Som facilitator har jeg det overordnede ansvar for gruppernes ”liv” – dvs. jeg har ansvar for gruppernes mål, mødeledelse og facilitering samt for back office. Jeg har desuden ansvaret for gruppernes opbygning, dvs. at skabe det rigtige match, når potentielle netværksdeltagere skal finde den rette netværksgruppe. Dette match er helt afgørende for værdien af at deltage i en professionel netværksgruppe!

Jeg deltager også så meget som muligt i Rigéts forretningsudvikling. Endelig coacher jeg indimellem netværksdeltagere.

Jeg har været ansat hos Rigét A/S siden 2006, med en enkelt ”afstikker” hos CfL (Center for Ledelse) i 7 måneder.

Baggrund:

Jeg er uddannet cand.mag. i Historie fra Københavns Universitet. Jeg har, siden jeg blev uddannet, arbejdet med netværk og facilitering, bl.a. hos Dansk Magisterforening. Under mit studie arbejdede jeg 7 år som studievejleder på Institut for Historie.

Jeg har en ”NLP Practitioner” samt en ”Master Practitioner” lederuddannelse fra Acuity World. Jeg har desuden en delvis NLP Business Coach uddannelse.

Ambitioner for netværksgrupperne:
Fortrolighed, nærvær og forpligtelse er helt afgørende for udbyttet i en netværksgruppe, og netop det søger jeg at understøtte i min facilitering.

I et fortroligt forum kan du virkelig udfordre dig selv og de andre – og dermed sikre, at du bliver klogere på dig selv som leder og som person.

Jeg ønsker, at et netværksmøde er en berigelse for dig hver gang. At du får den nye idé, den a-ha oplevelse eller den sparring, som bringer dig videre.

Fritid:

Jeg bruger helst min fritid sammen med min familie og venner! Jeg dyrker også spinning og yoga, mere som et must end en passion. Min store interesse er samfund, politik, debatter og foredrag.

Marianne Horsebøg

Direktør

Marianne Horsebøg

Mobiltlf: 
28 89 18 64
E-mail: 
mm@rigetnet.dk
Læs mere om Marianne