Marianne Ehlers

Chefkonsulent

Rolle i Rigét:

Jeg har ansvaret for udvikling og design af netværk. Herunder videndelingsnetværk, interne ledernetværk, projektorienterede netværk og netværk, der brander din virksomhed.
Hos Rigét har jeg ansvaret for at etablere og facilitere en række netværk, som er inden for segmenterne ledelse og ejerleder. 
Derudover afholder jeg foredrag og faciliterer workshops omkring udvikling af netværk.

Baggrund:
Jeg har mere end 12 års erfaring med design, etablering, udvikling og facilitering af netværk. Min erfaring stammer blandt andet fra ansættelser som projektleder og virksomhedskonsulent, heraf 6,5 år i egen virksomhed. Tidligere har jeg været uddannelsesleder indenfor IT, samt været ansvarlig for uddannelsessamarbejder i Europa såvel som Kina. Min uddannelsesmæssige baggrund er civilingeniør, HD og pædagogik.

Ambitioner for netværksgrupperne:
En god og fortrolig atmosfære, hvor vi kan udfordre og støtte hinanden, og altid vide, at alle bidrager for at hjælpe. Det skal være et forum, hvor vi kan få sparring på udfordringer og forandringer.

Fritid:

Jeg er familie-, sports- og havemenneske. Hvis det kan kombineres med god mad og gode venner er det et ekstra plus. Jeg er nysgerrig på mennesker, deres liv og arbejde. Og når jeg en gang får tid, vil jeg lære italiensk og gå til flere koncerter.

 

Marianne Ehlers

Chefkonsulent

Marianne Ehlers

Mobiltlf: 
27 39 01 09
E-mail: 
me@rigetnet.dk
Læs mere om Marianne