Netværkspakken

Netværkspakken giver dig:

  • Fem gruppemøder samt en netværksmiddag med din gruppe. Møderne foregår på deltagernes arbejdspladser og ligger om dagen
  • Invitation til fire årlige seminarer om aktuelle, forretningsmæssige emner
  • Relationer til andre ledere fra nationale og internationale virksomheder

Netværksgruppernes størrelse

Vores netværksgrupper består af højest 14-18 deltagere. Det har vi valgt, fordi man derved er få nok i gruppen til at lære hinanden at kende, og bevarer fortroligheden og nærheden med hinanden, men samtidig mange nok til, at man kan blive inspireret af andres perspektiver. Se vores medlemsvirksomheder her.

Match
Netværksgruppens proceskonsulent tager ansvaret for, at deltagerne i netværksgruppen er korrekt matchet. Vi tager gerne et møde med potentielle deltagere for at sikre, at der er en gensidig forventningsafstemning. Dermed sikrer vi værdien for gruppen – og at du vælger rigtigt første gang.

I matchet tager vi desuden højde for konkurrencemæssige hensyn. Vi sørger for, at gruppernes deltagere kommer fra passende forskellige verdener – virksomhedsstørrelser og brancher - fordi man derved opnår en spændende diversitet i gruppen.

Proceskonsulent
Vores netværksmøder er faciliteret af proceskonsulenter, fordi netværksdeltagerne derved kan fokusere på at være til stede i diskussionerne. Vi tager os af at sikre, at vi kommer hele vejen rundt og i mål med de emner, vi tager op.

Møderne
På møderne tager vi dels emner op til erfaringsudveksling fra gruppens emnekatalog – se den relevante gruppe for centrale emner for - dels får og giver deltagerne sparring på hinandens udfordringer.

Matchet og fortroligheden i gruppen betyder, at du som deltager får muligheden for at få de andre deltagere som uvildige ’konsulenter’ til at se på din udfordring. Fordi deltagerne har profiler, som ligner din egen, kender de dit udgangspunkt, men kan give inspiration til nye vinkler, som du måske ikke selv havde tænkt på.

Din karriereudvikling
Rigét følger medlemmernes karriereudvikling fra sidelinjen. Får du en ny rolle i din organisation, finder vi i samråd en ny netværksgruppe, som matcher dine nye ansvarsområder og erfaring.

Det giver et naturligt flow i grupperne, når deltagerne får nye roller i deres organisation, eller måske skifter virksomhed. Så kommer der nye deltagere til gruppen, som kan bidrage med noget andet. Vi oplever, at netværksgrupperne let optager nye deltagere, som straks bliver en del af den eksisterende fortrolighed. 

Er du nysgerrig efter at høre mere, kan du kontakte Peter eller udfylde kontaktformularen.

Find dit netværk

Se oversigten her 

Vil du høre mere?

Udfyld nedenstående og du vil blive kontaktet snarest
Peter Balstrup Hansen

Direktør & partner

Peter Balstrup Hansen

Mobiltlf: 
26 11 17 11
E-mail: 
pb@rigetnet.dk
Læs mere om Peter