Netværkets formål

Som lønmedarbejder kender du med stor sandsynlighed til udfordringerne ved og kompleksiteten i at sikre, at al lønadministration bliver lavet i overensstemmelse med eksisterende love og overenskomster. Det kan være noget af en tidsrøver, kontinuerligt, at holde sig opdateret på udviklingen af lønprocesser samt det lovgrundlag, som regulerer området.

Lønadministration er et stort ansvar, og det kan være vanskeligt at finde det faglige frikvarter, der giver tid til at tilegne ny viden og specialisere sig i det tekniske, i lovgivning, overenskomster etc. For hvordan ved du, om jeres lønproces er effektiv nok? Udnytter du systemets muligheder optimalt?

Som bruger af et Visma lønsystem, tilbyder Rigét A/S – i samarbejde med Visma – faglige netværk, hvor sparring og vidensdeling omkring løn- og HR-processer er omdrejningspunktet for faglig og personlig udvikling. I netværkene findes en fortrolighedspolitik, og du kan få sparring på faglige såvel som personlige udfordringer fra ligesindede i din netværksgruppe.

 

 

 

René Krieger Christensen

Chefkonsulent

René Krieger Christensen

Mobiltlf: 
51 22 43 54
E-mail: 
rc@rigetnet.dk
Læs mere om René

Vil du høre mere om vores netværk?

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig snarest