Netværk for lønsegmentet

I Rigéts netværk indenfor lønsegmentet dækker vi alt fra den enlige lønmedarbejder der laver løn til 15 ansatte til lønchefen der har ansvaret for udbetaling af løn til flere tusind ansatte med medarbejdere under sig. Vi har i over 20 år haft samarbejde med Visma Enterprise (tidligere Bluegarden), hvor vi har faciliteret netværk for deres kunder. Derfor tillader vi os at kalde os de bedste på markedet til at facilitere netværk indenfor lønsegmentet.

I netværkene arbejder vi med alt fra sygedagpenge, persondataloven og generel ansættelsesret til den bløde side af jobbet. Der hvor det handler om kontakten til mange mennesker og til offentlige myndigheder. I grupperne diskuteres bl.a. diskuteres lønsystemer, nye lovgivninger, optimering af lønprocesser og m.m. Medlemmerne udfordrer hinanden, bliver inspirerede, vender faglige problemstillinger med andre i samme position og får konstruktiv feedback. Har du lyst til at møde mennesker, som brænder lige så meget for faget som dig?

Dét, der kendetegner Rigéts netværksgrupper, er:

  • Netværk, hvor deltagerne er præcist matchet med hinanden, så den tid, man bruger sammen, giver størst mulig værdi.
  • Netværk med højst 14-18 deltagere fordi det giver perspektiv, og sikrer samtidig nærværet og fortroligheden i gruppen.
  • Netværk, der er faciliteret af professionelle proceskonsulenter, så du kan koncentrere dig om at være til stede i mødet.

Igennem en samtale matcher vi dine ansvarsområder og udfordringer med relevante grupper, så der opnås gensidig værdi for dig og netværket. Kontakt René for en samtale.

René Krieger Christensen

Chefkonsulent

René Krieger Christensen

Mobiltlf: 
51 22 43 54
E-mail: 
rc@rigetnet.dk
Læs mere om René

Vil du høre mere om vores netværk?

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig snarest