Ny Leder Vest

Har du behov for fortrolig sparring fra andre nye ledere og ønsker du inspiration til din ledelsesudvikling der klæder dig på til overgangen fra medarbejder til leder?

Et ledelsesnetværk hjælper dig med at gå fra et fællesskab med kollegerne til at stå alene som ny leder. Du kan sparre om de problemer og udfordringer, som du fx vil opleve i din medarbejdergruppe og et netværk vil give dig viden om ledelse af forskellige persontyper.

Ved at være en del af Rigéts netværk vil du få frigivet tid til at løse de udfordringer, du kommer til at stå i som ny leder og netværkets fælles viden bliver til din struktureret gameplan.

Forløbet vil blandt andet fokusere på følgende temaer, hvor vi får eksperter på området til at dele ud af deres erfaringer og indsigt:

  • Personlig ledelsesstil
  • Personlig ledelses-GPS
  • Kommunikation, der giver mening og resultater
  • Forandringsledelse
  • Det at være en del af en ledergruppe


Du inviteres til uforpligtende opstartsmøde i gruppen:

Tirsdag d. 4. december 2018 kl. 14.00 – 16.00
hos på Hotel Skanderborg Park, Skovsvinget 10, 8660 Skanderborg

På opstartsmødet møder du de andre deltagere i gruppen, og du får indtryk af, hvordan netværket fungerer, samt hvilket udbytte du får ved at være en del af netværket – og hvad du kan bidrage med. 

Har du spørgsmål til netværksgruppen eller bare lyst til at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte René (se kontaktoplysninger til højre).

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes opstartsmødet i Ny Leder 2018 Vest d. 4. december:
René Krieger Christensen

Chefkonsulent

René Krieger Christensen

Mobiltlf: 
51 22 43 54
E-mail: 
rc@rigetnet.dk
Læs mere om René