Netværk for Innovationskonsulenter

Uforpligtende opstartsmøde i gruppen torsdag d. 27. september kl. 14.00 - 16.00 hos Rigét, Lyngsø Alle 3, 2970 Hørsholm.

Der er heldigvis et stigende ønske om at sætte mennesker i centrum, når der igangsættes innovative projekter i virksomhederne. Innovation af produkter, IT og services gør brug af Design Thinking for hurtigere at komme tættere på kundernes og brugernes behov til gavn for forretningen.

Design Thinking ses som en proces for kreativ problemløsning på identificerede behov. Hvad hjælper det at komme med et genialt produkt eller en genial service, hvis det viser sig, at det ikke er relevant og brugbart i kundernes eller brugernes kontekst?

Designere har brugt Design Thinking til at udvikle fysiske produkter. Indenfor IT anvendes Design Thinking til at gøre brugerens oplevelse bedre, User Experience. Anvendelsen af Design Thinking til services og social innovation bliver stadig mere efterspurgt.  

Leder du forandringer og har du snuset til Design Thinking eller lignende – dog uden at være designer- måske prototyping, service design eller jobs-to-be-done? Ønsker du at bruge Design Thnking mere aktivt i innovative projekter?

Erfarer du, at der er et ”gap” mellem teorierne, slide shows ved gå-hjem-møder og de konkrete valg og handlinger, som du står med i virkeligheden? Savner du et frirum med andre, hvor du kan få støtte og sparring fra andre, der også arbejder hands-on med innovation?

Vi etablerer nu en netværksgruppe for dig, som er forandringsleder med ønske om at styrke din daglige innovationspraksis.

Det er ikke afgørende, hvilket fagområde/funktion du arbejder i – det afgørende er, at du arbejder hands-on med udvikling og innovation.

Genkender du disse udfordringer? Og vil du høre mere om netværksgruppen for Innovationskonsulenter? 

Kom til opstartsmøde torsdag den 27. september 2018 kl. 14.00 -16.00 hos:

Rigét A/S
Lyngsø Allé 3
2970 Hørsholm

KLIK HER FOR PRINTVENLIG VERSION AF PROGRAMMET FOR OPSTARTSMØDET.

På opstartsmødet møder du de andre deltagere i gruppen, og du får indtryk af, hvordan netværket fungerer. Du får også et rigtig godt billede af, hvilket udbytte du får ved at være en del af netværket – og hvad du kan bidrage med!

Hvem kan deltage i netværksgruppen?
Netværksgruppen vil være sammensat af de rette profiler, og vi mener, det er:

…uformelle eller formelle ledere, der har bestemmende indflydelse på tilrettelæggelsen af forandringer og innovative projekter rettet mod virksomhedens marked eller organisation.

I netværksgruppen vil vi bl.a. arbejde med eksempler fra deltagernes egne projekter under følgende temaer:

  • Kommunikation og ledelse af projektet opad, henad og nedad i organisationen
  • Empati med kunder og andre brugere
  • Definition af problemet
  • Idégenerering af løsninger
  • Prototyping af løsningsaspekter
  • Test med brugere

I gruppen ”Innovationskonsulenter” møder du andre forandringsledere på dit niveau. I matchet tager vi desuden højde for konkurrencemæssige hensyn. Vi sørger for, at gruppernes deltagere kommer fra passende forskellige verdener – virksomhedsstørrelser og brancher - fordi man derved opnår en spændende diversitet i gruppen.

Ønsker du mere information, er du meget velkommen til at kontakte Astrid Gehrig (se kontaktinformation til højre). 

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes det uforpligtende opstartsmøde d. 27. september
Astrid Gehrig

Facilitator & Business Partner

Astrid Gehrig

Mobiltlf: 
53 57 86 05
E-mail: 
ag@rigetnet.dk
Læs mere om Astrid